Loading...
BobbyKuz avatar BobbyKuz 3 Точки

Книжен вариант на книгата "Въведение в програмирането със C#"

Здравейте приятели интересуваме книжният вариант на книгата "Въведение  в програмирането със C#".Тъй както несъм от София, неможах  да я открия в нито една онлайн книжарница поради изчерпана наличност,но разбрах,че мога да се снабдя с екземпляр в сграда на университета.Ще съм много благодарен ако някой ми я изпрати по куриер ще си я платя стойноста на книгата и разхода за доставка с наложен платеж.EMAIL:BOBIKUZ1@ABV.BG

Тагове:
3
Programming Basics
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Здравей колега, аз ще мога да ти я пратя, но началото на другата седмица! Ако искаш прати ми кординати (имена, телефон, офис на еконт) и ще ти я пратя! мейла ми е kristian.mariyanov@gmail.com

2
BobbyKuz avatar BobbyKuz 3 Точки

А знаеш ли каква е цената на книгата в университета

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

10 лв. струва книгата.

1
birafm avatar birafm 0 Точки

Да разбирам ли че имате наличност от тази книга на адреса в Хаджи Димитър? Работя наблизо и не е проблем да отскоча за един екземпляр. На доста места проверих, но никъде не можах да я намеря :(

А дали случайно варианта за Java също е наличен?

0
daridobi avatar daridobi 1 Точки

Аз също искам книгата , а съм от Ямбол и ми е сложно идването до София , а така ми е по-лесно да научавам нещата ,, моля ви ако може някой да ми помогне и да ми я прати всичко ще си поема разбирасе ... благодаря

0
Пиши мейл на Info@softuni.bg с имена, адрес и телефон, за да ти пратим копие от книгата по куриер.
1
daridobi avatar daridobi 1 Точки
Благодаря ти... написах .... сега вече ще чакам :)
0
velio84 avatar velio84 241 Точки
Ако не е много нахално, аз също бих искал някой да ми прати книгата по куриер, тъй като и аз не съм в София, а се очертава да ходя натам чак за изпита... :) Като гледам интереса, най-добре софтуерния унервеситет да си направят секция с онлайн магазин и да пращат учебници :) Даже могат да го пуснат като задание на сегашните студенти там :P
0
TeodorPenev avatar TeodorPenev 1 Точки

И при мен ситуацията е същата не съм от София и много искам да се сдобия с книгата за C#(БГ изданието) но навсякаде в online магазините са изчерпани количествата. Ще съм много благодарен ако някои от вас ми направи тази услуга и ми я прати с куриер или ми посочи някакъв друг адекватен вариант да се сдобия с нея без да пътувам до София. Ако има хора с възмойност и желание да пишат. Благодаря предварително.

0

Предвидили сме го това с онлайн магазина, on the road map е. Засега мога да ви предложа да пишете по един мейл на info@softuni.bg с вашите имена, адрес и телефон и ние ще ви пратим книгата по куриер.

3
velio84 avatar velio84 241 Точки

Благодаря, Петя. Пращам мейла веднага :)

0
Stunkata avatar Stunkata 19 Точки

А може ли някой, който е от София да ми я купи и да ми я прати по Еконт(Примерно), защото не съм от София, а във всички книжарници е изчерпана.

Благодаря предварително :)

-1
a.angelov avatar a.angelov 1316 Точки

Пиши на мейла на Софтуни, както са писали хората точно над твоя пост, те самите ще ти изпратят ако имат бройки... undecided

2
10/09/2014 20:35:55
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.