[Exam Problems] Крайна оценка и сертификат
Здравейте,
Бих искал да попитам кога можем да очакваме нанасянето на оценките и издаването на самите сертификати?
Поздрави,
Даниел Ангелов
Здравейте,
Бих искал да попитам кога можем да очакваме нанасянето на оценките и издаването на самите сертификати?
Поздрави,
Даниел Ангелов
Здравей Колега,
съдейки по сроковете, в които се качваше информацията след лекциите може да предположим, че до ден-два ще има някаква информация :)
Здравейте,
аз звъннах по телефона и ми отговориха, че до утре (което може да означава а)днес или б)утре) ще има резултати, които ще бъдат публикувани на сайта на Софтуни.
Поздрави
Работният ден почти свърши, май няма да е днес...
- "ден-два" :)
току що заредиха резултатите в профилите :)
Ще има ли някакво обяснение какви са ни пропуските? Защо оценката ни е такава, за да знаем къде да наблегнем повече. Оценката ми е 5.71, ще има ли обяснения защо е такава (HTML/CSS имаше... за нещо подобно питам)?
вече има и генериран сертификат :)
Добре, аз не питам за сертификат, питам за обяснение дали ще има...
Колеги, сертификатите са зарадени в профилите. Благодаря на всички преподаватели и организацията и честито завършване на курса! Наздраве!
Ще ви пишем кога ще е връчването на хартиените сертификати. Ще не трябва малко време да ги подготвим на ръка, тъй като системата засега не поддържа печат на сертификат без подпис. След няколко дни ще насрочим дата.
Наков
ще бъде добре ако има и подпис от лекторите, комисията или изпитващия.
поздрави,
еленко
Има ли някой, който да е въвел трите си имена, но да няма съобщение, че сертификатът ще му бъде генериран? Оценката ми е над 5, т.е. не е това проблема.
Или да не би да не знам къде да гледам за такова съобщение.. :D