Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Паралелно обучение - ВСУ

Здравейте,

От известно време се опитвам да намеря актуална информация за паралелното обучение (СофтУни и ВСУ). Последните 2 месеца виждам, че има срещи, за които все разбирам на следващия ден - на миналата, публикацията беше във фейсбук едва няколко часа преди конференцията, след като се оплаках, че се пуска в последния момент бях посъветвана да следя събитията във фейсбук. Супер, следя ги, но се оказва, че вчера е имало още една, за която фейсбук събитие нямаше и аз пак разбирам пост-фактум :)  :)

Преди около месец писах и на двата контакта от ВСУ (Павлета Кръстева и Галина Момчева), до ден днешен отговор не съм получила, уви.

Идеята е следната: в сайта нито на СофтУни, нито на ВСУ има поместена актуална информация за кандидатстващите през 2015/2016 г. Всичко - от учебни планове, до такси и срокове се отнася за миналата академична година.  Преглеждайки всички материали за миналата учебна година имам силен интерес да се запиша, просто все още търся потвърждение дали всички поместени материали, срокове, планове и цени са актуални, и ако не са - кои са актуалните.

 

За сроковете вече получих потвърждение, че не са същите и няма грижи човек да се запише (ако го приемат, де :) ) след изпита по основи на програмирането през август, но за останалите неща още се чудя :)

Тагове:
2
Въпроси за SoftUni
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки
Best Answer
Има телефон на сайта: звъниш и ги разпитваш. Странно, че не са ти отговорили по мейла. Доколкото съм чувал, ВСУ се грижат добре за студентите си, защото нямат много и всеки е ценен. Сега ще им пиша да проверя ситуацията.
-2
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ами по принцип не обичам да притеснявам хората по телефона за неспешни неща, но явно така ще стане :) Мерси.

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Здравей, 

До колкото знам няма да има промяна в цените и условията които са били за сезон 2014/2015г. и тази година.

Можеш да прочетеш повече тук 

0
gartin avatar gartin 73 Точки

Още по-подробна информация, с конкретни параметри, може да намериш и на сайта на самата катедра, в секция SoftUni ТУК

 

1
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Да, информацията и в сайта на СофтУни, и в сайта на ВСУ съм я изчела, благодаря :) Идеята беше, че всички документи и детайли са датирани за миналата учебна година :) СофтУни отдавна са ми потвърдили, че от тяхна страна промени няма, но исках да намеря потвърждение и от страна на ВСУ за зависещите от тях неща :) Ще звънна на телефоните, както Наков каза, мерси.

0
bon_bony_03 avatar bon_bony_03 18 Точки

Какво установи?

0
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Говорих с Павлета Кръстева, абсолютно всичко поместено, с изключение на крайните срокове, е валидно и тази година (в т.ч. такси и учебен план).

Кандидатстващите на 30 август можем да се запишем (ако сме приети) от тази учебна година, след като се запишем в СофтУни.

 

- Хриси

0
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Привет, вдигам темата, защото Fundamentals започна, 1 октомври е близо, а още никъде няма информация за паралелното обучение. Аз съм онлайн форма, така че няма как да питам на място, но има ли някакви детайли кога се записваме, как и т.н.? 
От СофтУни ми бяха казали, че непосредствено след началото на нивото ще има представяне на университетите и записване, но и това не виждам. 

 

Та ... някой чувал ли е нещо по въпроса? :) 

1
toshko93 avatar toshko93 10 Точки

Аз също имам страшно много въпроси по темата защото няма актуална информация никъде.

Накрая просто подадох документи (преди 1 седмица) във ВСУ. Казаха ми че ще ми звъннат същия ден за да ми дадат факултетния номер и доп. информация, но това не се случи. Писах за да разбера след като вече съм студент къде и кога трябва да ходя на лекции, дадоха ми една доста некултурно написана програма в която не пишеше кога са лекциите :D. 

Та ако някой е записан 1 курс 2015/2016г. моля да ми пише на лично или фб за да разбера най накрая къде и кога трябва да посещавам лекции защото първия срок ще мине докато се свържа отново с някой от ВСУ

Също ще е полезна информация някакъв линк за материалите които се взимат тъй като не мога да отида на място защото нищо не знам :D

1
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ние се записахме няколко човека, но освен един малко неясен мейл от миналата седмица, друго инфо също нямам.

 

След малко ще спретна една ФБ група за нашия ВСУ випуск, барем с общи усилия докопваме информация, ще постна линк. Във форума май не са много активни записалите се.

0
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ето я: https://www.facebook.com/groups/485107531672011/

0