Паралелно обучение - ВСУ
Здравейте,
От известно време се опитвам да намеря актуална информация за паралелното обучение (СофтУни и ВСУ). Последните 2 месеца виждам, че има срещи, за които все разбирам на следващия ден - на миналата, публикацията беше във фейсбук едва няколко часа преди конференцията, след като се оплаках, че се пуска в последния момент бях посъветвана да следя събитията във фейсбук. Супер, следя ги, но се оказва, че вчера е имало още една, за която фейсбук събитие нямаше и аз пак разбирам пост-фактум :) :)
Преди около месец писах и на двата контакта от ВСУ (Павлета Кръстева и Галина Момчева), до ден днешен отговор не съм получила, уви.
Идеята е следната: в сайта нито на СофтУни, нито на ВСУ има поместена актуална информация за кандидатстващите през 2015/2016 г. Всичко - от учебни планове, до такси и срокове се отнася за миналата академична година. Преглеждайки всички материали за миналата учебна година имам силен интерес да се запиша, просто все още търся потвърждение дали всички поместени материали, срокове, планове и цени са актуални, и ако не са - кои са актуалните.
За сроковете вече получих потвърждение, че не са същите и няма грижи човек да се запише (ако го приемат, де :) ) след изпита по основи на програмирането през август, но за останалите неща още се чудя :)
Ами по принцип не обичам да притеснявам хората по телефона за неспешни неща, но явно така ще стане :) Мерси.