Форумът Innovation Explorer 2024 - дестинация, към която се отправяме заедно на 22-ри февруари в София Тех Парк

На 22-ри февруари 2024 г. в зала “Джон Атанасов”, София Тех Парк, България отбелязва 10-тата годишнина на международния форум за иновации Innovation Explorer. Организатор е агенцията за иновации Innovation Starter, която също отбелязва рожден ден заедно с празника на форума.

Събитието ще комбинира шоу програма с футуристични лекции за бъдещето, критичен поглед към настоящето и вълнуващи зони с виртуална реалност, 5G свързани технологии, космическа храна, стартъпи и др. Мисията му е да информира и да свързва технологиите с настоящите и бъдещите предизвикателства. Да обедини усилията си с международни лидери в образованието и бизнеса, политици, стартъпи, инвеститори, журналисти, социолози, антрополози с обща визия за по-устойчиво, справедливо и приобщаващо бъдеще в България.

В програмата ще вземат участие Росен Плевнелиев, Президент на Р България (2012-2017), Клаус Вон Риген, Директор Стратегия и нови инвестиции в SAP SE, Николай Андреев, Главен Изпълнителен директор на Виваком, Цветанка Минчева, Главен Изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Тим Курт, Главен Изпълнителен директор на Аурубис България, Иван Георгиев, Главен Финансов директор на Кауфланд България, Евгени Маняхин, Председател на борда на директорите на Лукойл Нефотхим Бургас, Таня Христова, кмет на община Габрово, Елвин Гури, Изпълнителен директор на фонда за дялов и рисков капитал Invenio Partners, д-р Бойко Таков, Изпълнителен директор на ИАНМСП, Маню Моравенов, Изпълнителен директор на БФБ и др.

В събитието ще участват световноизвестни международни лектори от САЩ, Астрия, Австралия, Испания, Холандия, Германия, Турция и др. страни ще се бори за вниманието за гостите заедно с оригиналната музика на Funky Catz feat Eka Moe в състав Ека Маринова, Станислав Минев, Даниел Димитров, Джулиан Тера. Група стартъп-участник в първото издание на “Музикален Акселератор” - програма за развитие на млади български музиканти, организиранa от RockSchool, с подкрепата на Столична община.

Innovation Explorer 2024 е събитие напълно достъпно за хора с увреждания и с особена грижа към околната среда.

Регистрацията е отворена до 15.02.2024 г. на www.innovationexplorer.bg. Залата е с ограничен брой запазени места. За повече информация: office@innovationstarter.bg