Бъди част от Умотека, която ще се проведе на 9 февруари в Национален дом на студента

🌟Прекъсни рутината и се включи в първото по рода си събитие УМОТЕКА! 🌟

Ще научиш как да освободиш повече време за себе си като подобриш 5 ключови когнитивни способности.  Очакват те ролеви и интерактивни игри, музика, кулинарни изкушения и изненади. 

Резервирай билета си сега, покани двама приятели безплатно и открий нов свят на възможности!  

👉  https://metareading.com/umoteka/

Разкрий потенциала на своя ум и се забавлявай с нас на 9-ти февруари. 💪🧠🎉

Събитието се организира от Meta Reading в партньорство с Doppelherz Bulgaria, Kaya Foods,  Red Devil Catering & Club-Mate в подкрепа на читалище “Тротоара 2020”, на което част от приходите ще бъдат дарени. 

УМОТЕКА е събитие, което ще заинтригува иновативни мислители, книголюбители и всички, които искат да подобрят своите умения и да намалят стреса - от ученици до работохолици.

Програмата на събитието е разделена на две части:

УМОТВОРЕНЕ от 17:00 - 21:00 ч.
В първата част ще измерваме когнитивните си способности, ще участваме в ролеви игри, ще създадем герои с мисии и ще се насладим на кратък класически концертен сеанс. Това ще допринесе за увеличаване на скоростта на четене, възприемане, памет, креативност и отношение с 30-50%.

СМИСЛОТЕКА от 21:00 - 24:00 ч.
Във втората част на събитието ще се наслаждаваме на приятни срещи, музика и кетъринг с удивителни растителни бургери с манатарки и пастет от кестени. Очаква ви нощ на изненади, уникални срещи и мозъчно-приятелско веселие!

Вход за Смислотека: 21 лв.
Включва: дегустация на продукти от Kaya Foods + изпробване на мостри от Doppelherz

🔗 Повече информация и регистрация на: www.metareading.com/umoteka

УМОТЕКА има и благотворителен характер - с 10% от всички приходи ще бъде подкрепено Читалище “Тротоара 2020”, където се случват изключителни събития за ученици и са нужни средства за ремонт на концертната зала.

🎙️ Водещ на събитието: Димитър Караманчев, автор на системата Meta Reading и съосновател на 2 софтуерни компании и клуба по предприемачество Start It Smart. Той е обучен лично от създателя на метода Сугестопедия, проф. д-р Георги Лозанов.

Събитието обещава невероятни възможности за развитие на ума и срещи със смислени хора. Възползвайте се от тази незабравима възможност да обогатите знанията си и да се насладите на вдъхновяващи моменти!