Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AleksandurSeferinkin avatar AleksandurSeferinkin 335 Точки

Грешиш там, че не ползваш "PriceVirtual" метода в ToString()...

0
indieza avatar indieza 46 Точки

Нещо не мога да схвана какво имаш в предвит. Как така де използвам ToString()

0
AleksandurSeferinkin avatar AleksandurSeferinkin 335 Точки

http://pastebin.com/ApmsZpWc

http://pastebin.com/J70TmTQe

PS: Идеята на пропъртитата е да скриват "истинските" стойности и да връщат такива, каквито са нужни на външния свят. Не ползвай методи, за да връщаш стойност, а пропъртита. Те могат да бъдат и виртуални, тоест можеш да ги override-ваш. Методите дефинират поведение, а пропъртитата състояние. :)

1
09/06/2015 19:07:15
indieza avatar indieza 46 Точки

ахааа сега разбарх.Работи идеално супер си пич.Мерсиsmiley

1