Стани част от виртуалното изложение за стажове от SlavConf: Разкриване на студентския потенциал

Събитието ще се проведе на дата: 29 март, петък, от 15:00 до 21:00ч.

Internship Fair е създаден, за да помогне на студентите да започнат своята кариера, като ги свърже с организации, които могат да предложат стажове, обучение или насоки за кариерни пътища. Посетителите ще могат да се включат безплатно в събитието, да имат достъп до презентации, лекции, дискусии и интервюта, където да научат за възможностите за кариера в различни сектори. Те също така ще се възползват от предложения за стажове, ресурси, виртуални пространства и да участват в нетуъркинг сесии.

 

Мисията на нашите партньори е да съживят стажовете, да дадат възможност на студентите да придобият опит в реалния свят и да предоставя на индустрията свежи идеи и потенциални лидери. Те се застъпват за необходимостта от трансформиране на стажовете от обикновена традиция към значими ангажименти, подхранване на таланти и насърчаване на растежа на бизнеса. По време на събитието ще се покажат най-добрите практики, подчертавайки иновативни модели и стратегии, които стимулират успеха, креативността и взаимната полза за студентите и индустрията.

 

SlavConf има богата традиция в създаването на забележителни възможности за студенти и млади професионалисти, действайки като посредник между тях и бизнеса.

 

В деня на събитието участващите организации ще могат да представят своите свободни позиции и да обяснят специфичните си изисквания, да се срещнат със студенти чрез виртуалната сцена, виртуални щандове, директни съобщения и други ресурси. В програмата се включват Рени Хорват (изследовател на кроскултурната комуникация във Франция, преподавател в Университет Кот д’Азур), Силвия Езе (юрист на свободна практика във Великобритания), Феня Бозионелу (кариерен коуч във Великобритания), Ники Камилиери (експерт в музикалния бизнес във Великобритания), Грета Костиоли (арт директор в Германия), Сам Мансур (счетоводител в Саудитска Арабия). Събитието ще завърши с панел за продуктови дизайнери, модериран от един от организаторите на събитието Атанас Нейчев.

 

Повече информация ще намерите на slavconf.com/if
Безплатна регистрация на convocircle.com. Ако имате регистрация, посете convocircle.com/slavconf
За въпроси и партньорства: info@slavconf.com