Записването за изпитите вече е пуснато
Здравейте, колеги.
Записването за изпита вече е пуснато в системата на Softuni. Избирайте група и ще се видим на изпита. Успех на всички на изпита и след това в университета за напред. :)
Здравейте, колеги.
Записването за изпита вече е пуснато в системата на Softuni. Избирайте група и ще се видим на изпита. Успех на всички на изпита и след това в университета за напред. :)
Можеш ли да пратиш линк. Благодаря.
Като гледам за 15 мин колко хора са се записали, май ще трябва да се пускат още дати !
Ще да деш ли линк?
Някой модератор ще се включи ли, защото 4 човека вече писахме, че не можем да се запишем.
От линка, който kiko144 дава, ми излиза грешка в червено "Не сте записани за този курс."? А в същото време ми казва, че съм "успешно кандидатствал".
Log out --> Log in и ще видиш оранжев банер за записване в профила си без да е необходимо да ти дават линкове.
Какъв е проблема, защо не можеш да се запишеш? Сигурен ли си че си кандидатствал ?
Сторих го 4-5 пъти.
Ще е добре, ако се направи някъде да се вижда за кой ден и коя дата сме се записали за изпита или да се изпраща и-мейл с тази информация.
Предполагам ще се поправи тази неточност, само търпение !
На мен ми изписва :Нямате право да се явявате на изпити за този курс. Дали не е за това че съм се записал наблюдател.
Мися че това е причината.
Пробвай с линковете който давам в седващия пост, може да се смени статута от наблюдател на онлайн.
Това е от новината за сроковете за записвания, пробвай:
Всички, които са пропуснали срока за кандидатстване за безплатното подготвително ниво #0, могат да се запишат за онлайн обучение и съответно да се явят на приемния изпит през април месец. Записването става само чрез сайта ни: https://softuni.bg/apply Тези от вас, които искат да се явят направо на приемния изпит, също могат да се запишат от тук: https://softuni.bg/apply.
Но аз съм го направил. Дори ми дава "Успешно кандидатствал" и "Вече сте кандидатствали".
Странно може би е някакъв бъг. Някой от софтуни тийма трябва да се произнесе.
Нищо не става...
На мен също ми изписва Нямате право да се явявате на изпити за този курс. Направих току що дори друга регистрация. Нищо не става.
Пробвай няколко пъти и ще те пусне, предполагам, че тези проблеми се дължат на големия поток от хора, които се опитват да влязат за записване.
Една препоръка, хубаво е да има поле в курса C# Basic, в което да ни показва какво сме избрали, защото до 11 - 14 април има много време, а от 2000 човека поне един ще забрави какво е избрал.
Поздрави!
Успях да се запиша. Може би беше някакъв бъг и го оправиха. Поздрави!
Записване
Това не е ли за ниво #0
Никъде не виждам записване за изпита, а линкът ме препраща към файловете от C# Basics курса?