Предложение обмяна на опит
Колеги,
Днес май попрекалих с писането на мои коментари тук, поради което това за днес ще ми е последното, обещавам! Имам следното предложение: Има ли някой или някои желаещи да си правим on-line срещи по Skype, за да обменяме опит и заедно да си готвим домашните. Не става дума за преписване, а просто за взаимна помощ. Ако някой зацепи, то този тип помощни, градивни дискусии несъмнено ще дадат добър резултат! Убеден съм! Ако все пак някой се навие, а аз познавам поне още един, освен мен самият, то моя nickname в Skype е: blagovestvarbakoff. Довечера съм на линия.
Поздрави!
Това е чудесно, но проблемът е, че нашият курс е вторият в събота и следователно свършваме към 9.30-10.00 ч. По-рано едва ли ще има навити... Лично аз мисля да се натреса идната събота в първа група и след това на следващата. Наков по-добре обяснява нещата. Не че омаловажавам способностите на другите лектори, но Наков вече е изграден и обигран лектор.
Поздрави!
Бл. В.
Можете да се събирате преди това. Ние така правим :)
Ако имаш преференции към някой лектор, добре, но имай предвид че Наков обикновено води само встъпителните лекции. Лекциите на Богомил Димитров и Наско Русенов до момента са най-добрите, на които съм присъствал.
Поздрави.
Здрасти, имай предвид, че лекциите не са по 4 часа и в повечето случаи остават час, час и нещо след лекцията за решаване на задачки.