[Exam] MVC - Резултати?
Здравейте.
Кога да очакваме резултатите от изпита?
Другата седмица са поправките и е добре да имаме резултати по-рано, за да преценим как да процедираме.
Поздрави!
Здравейте.
Кога да очакваме резултатите от изпита?
Другата седмица са поправките и е добре да имаме резултати по-рано, за да преценим как да процедираме.
Поздрави!
Има резултати от курса по ASP.NET MVC. Можете да си видите резултатите в профилите.
Айде лека вечер.
Поздрави,
Владо
Ще се опитаме до към вторник/сряда най-късно да изкараме резултатите.
Който не е доволен от представянето си на изпита, да се подготвя от сега.
Резултати - вторник/сряда. Поправка - четвъртък...
Вече ми се вижда нормално :)
...
п.п. Знам, сигурна съм, че имате 100 неща и не ви е лесно. Просто отбелязвам, че според мен е хубаво като цел да се заложи за в бъдеще нещо различно, да се разчупи модела.
С уважение, знаете :)
И, хубав ден :)
Сряда вечерта ако питаш мен :)
Янче, то е ясно, че ще се видим на поправката :) Дано да има места из залата, че да се Seed-нем по чиновете :))))))
Get over it, man :) ;)
#nimoa... остави ми белег за цял живот :(
Eeee, Адаш, доживяхме и ти да се затрудниш сериозно на нещо на някой изпит... :D (lol)
Влади, може ли да се явим с другия випуск да си повишаваме оценките? :D
На поправката на следващите със сигурност може.
И понеже стана дума за поправки: Ако има някой от сегашното трето ниво, който иска да запише нивото отново, ще може ли да се запише след поправителната седмица за вече започналата втора инстанция на трето ниво? Все пак докато не минат поправките не е ясно какво що, а ще е глупаво да се чака половин година докато изтече новото трето ниво и започне следващото?
Какво стана с резултатите? Поправката е след 2 дена...
Може да излязат заедно резултатите от двата изпита :)
Това беше отлично, не се стърпях да не пиша!
То не е "отлично", ами поста й е направо брилянтен - само един ред, а всъщност казва толкова много !!! :D
17:40 е и резултати няма!!! Утре е поправката!!! В 9 ч!!!
Дето се вика вече няма и кой да ми разпише отпуската, не че някой от днес за утре щеше и да ми я даде де... Най-малкото не се правят така нещата - "аре утре ме няма, чао!"... Принципно съм почти сигурен, че поне 3-ката съм я вързал, но ако не съм - на есен с песен и това е, няма какво друго... :) (lol)
Екипа на СофтУни, това с оценките вече е несериозна работа. Максимално разбиране и до последно не пиша, но вече е 19 часа. Предвид сложността на изпита никой от нас не очаква бързо да успеете с проверката, но поне да бяхте предвидели това и да сложите по- адекватна дата за поправка. Може да пуснете формата за явяване на изпита със следващия випуск.
Дори Стиви Уондър видя, че не е възможно за диапазона Редовен изпит - Поправка да се проверят изпитите, просто по-адекватна дата е много разтегливо понятие. А и като цяло съм убеден, че които не сме се справили си го знаем и ще си отидем на поправката и без да излизат резултатите много преди изпита. На който му трябва повече аритметика за да си реши дали да ходи на поправка, винаги може да отложи за следващия випуск :)
Проверяваме изпитите. Остават по-малко от 10 броя. След това трябва да се обработят резултатите.
В същото време правя и изпита за утре.
Плана е тая вечер да пуснем резултати, надявам се да е по-скоро и да не се обърка нещо.
Мисля, че някои от колегите почват да прекаляват с исканията вече. Според мен проблема не е парите за изпит, а времето нужно всеки от нас да си планира изпита/отпуск от работа и други....
:) сети се! Аз вече си платих :)
Честити резултати!?