Изтекъл лиценз на Visual Studio 2013
Колеги, днес лицензът ми за visual studio 2013 изтече. Свалих програмта от линка на СофтУни. Давате ли временен лиценз за студенти от университета? Все пак на нея ще работим още дълго време, живот и здраве?
Колеги, днес лицензът ми за visual studio 2013 изтече. Свалих програмта от линка на СофтУни. Давате ли временен лиценз за студенти от университета? Все пак на нея ще работим още дълго време, живот и здраве?
Visual Studio е безлатен, изтегли си Community 2013 версията, а не Ultimate.
Само за информация.
"Visual Studio Premium with MSDN - €6,551.00
Visual Studio Ultimate with MSDN - €6,551.00
Аз изтеглих програмата от линка, който беше в презентацията Въведение в програмирането(т.е Community 2013). След това също получих съобщение, че лицензът е изтекъл. Не знам каква е причината след, като Community версията е безплатна.
След като си направих регистрация в сайта на Microsoft и се логнах в Visual Studio с нея, спря да ми иска код за лиценз.
Може и при теб да помогне.
Е да, като ползваш безплатно се налага да живееш с факта, че Майкрософт те шпионират :)
Здравейте, аз също получих съобщение за изтекъл лиценз.
Деинсталирах и качих отново програмата от линка в презентацията, но продължава да ми изписва че лиценза е изтекъл.
Къде точно трябва да се регистрирам за да получа код за достъп.
Благодаря предварително за помоща !!!
Доколкота помня на прозореца, който ти се появява и ти иска код има линк към регистрацията.
След като се регистрирах и логнах в Visual Studio програмата спря да иска да и се въвежда код.