Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
devil619 avatar devil619 62 Точки

SoftUni ще се мести ли .. пак?

Здравейте.

Днес попаднах на една обява относно една от залите на СофтУни в сайт за имоти. Та въпроса ми е дали случайно СофтУни ще се мести на друг адрес? Бих се радвал, ако някой по-запознат по темата от екипа на СофтУни ми отговори на въпроса.

Ето я и въпросната обява

Поздрави.

12
Въпроси за SoftUni
devil619:
Получих необходимия отговор.
Petya avatar Petya 2460 Точки
Best Answer

Здравейте! СофтУни няма да се мести на нов адрес :)

Обявата е от преди месец и половина, като е публикувана от собственика на сградата относно залата на партера. Самата обява е от преди да се постигне споразумение между собственика и СофтУни. В момента въпросната зала е в ремонт, като ще бъде третата учебна зала на СофтУни, която ще използваме отново за обучения и семинари.

8
enevlogiev avatar enevlogiev 1167 Точки

Има шанс да е оставена там като въдичка - колкото да съберат номерата на потенциални клиенти и да ги разкарват наляво-надясно в продължение на месец. Мога да дам пример, година и половина живях на доста сносно място и година и половината обявата за това място не мръдна от един сайт. Сложиха я с намалена цена в деня, в който подписах договор. Освен това бяха добавили климатик (нямаше), сушилня (нямаше), охрана (нямаше)

2
devil619 avatar devil619 62 Точки
Тоест искаш да кажеш, че може и да се местим?
0
enevlogiev avatar enevlogiev 1167 Точки

Да започна с доста важно интро - всичко по-надолу НЕ е хейт, просто искам да събера фийдбек.

Би ли споделил кое от отговора ми те наведе на мисълта, че искам да кажа, че СофтУни ще се мести. Бих искал занапред да пиша по-ясни, кратки и описателни отговори. Също така ще е супер, ако избягвам двусмислиците.

Благодаря : )

2