Въпрос за оценяването на домашни
Здравейте, къде беше конзолата за оценяване на домашни?
Здравейте, къде беше конзолата за оценяване на домашни?
Здравей,
Ако искаш да оценяваш домашни, влизаш в страницата на курса ти и отдясно на всяка лекция ще имаш едно копче "Оцени домашно". Имай в предвид, че оценяването на дадена домашна започва след като изтече срока за предаването й.
Поздрави!
Има минимум знаци на коментара, така че мисля че е задължителен.
Здрасти.
Не съм сигурен, но мисля че освен че срока за предаване трябва да е изтекъл, трябва и ти да си предал домашно.
Здравейте,
ще ви кажа лично аз какво правя и какво знам за процедурата, ако греша някъде извинете ме:
1. В деня на лекцията ти се отключват домашното и оценяването на домашни.
2. Имаш 3 дневен срок да ги оцениш, т.е. в събота ти е лекцията и срока за оценяване е до 23:59:59ч. в понеделник.
2.2 Минимума за оценяване са 3 домашни (може да оценяваш колкото си пожелаеш от 3 нагоре за да спазиш минимума)
2.3 Когато влезнеш в "Оцени домашно" ще ти излезне прозорец, в който имаш прозорез за коментар, оценка и бутон "свали домашно". След като го свалиш и го разархивираш ще отвориш solution на колегата.
2.4 В полето за коментар е хубаво да конкретизираш защо мнението ти е положително или отрицателно, а не да напишеш нещо просто така (лично аз си го представям така, ако някой не му харесва как съм си написал домашното и ми покаже къде точно са ми грешките и кое по-добре да правя за напред ще ми стане приятно, защото знам къде ми е пропуска)
3. Срока за предаване на личното ти домашно е до петък до 23:59:59ч., което предполагам е достатъчно време за да си обработиш задължителните задачи и да видиш как може да направиш по-трудните.
3.1 Всяко твое архивирано домашно може да го качиш N на брой пъти, като всеки път се презаписва върху старото и най-актуалното домашно е последното, което си качил.
Здрасти,
Много добър коментар, Антонио, само искам да добавя, че не е задължително, опцията за предаване на домашното да ти се отключи да деня на лекцията. Възможно е да имаш достъп да предадеш следващите няколко домашни. Имаш 3 дена да проверяваш от деня, в който свърши срока за предаване на даденото домашното.
Ще го илюстрирам примерно:
Имаш в събота лекция, следователно срока ти за предване на домашното е другата събота. След 23:59 другата събота, ти се отключва опцията да провериш домашните на другите хора и трябва да провериш поне 3 домашни до 3 дена. Междувременно е доста възможно да ти е отключен достъпа и да могат да бъдат предадени и следващите домашни, за хората, които се движат с 1-2 лекции напред.
Поздрави!