Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
RadoslavStamboliev avatar RadoslavStamboliev 6 Точки

Проблем с разбирането

Здравейте отново ,имам въпрос отностно курса.Значи виждам че я има качена домашната но не виждам клипа от втората част на окриването на курса.Където започват разясненията отностно c# незнам какъв е проблема но при мене ли не се зарежда.Цял ден чакам прословутото видео но няма и няма.Гледах клипове за C# Basic но не ми помогнаха и аз нищо не разбирам от C#.Затова толкова много разчитам на видеото защото за начинаещи директно да започнеш да пишеш  задачите е много трудно без никакви обяснения.

Тагове:
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Здравей!
Занимавал ли си се с програмиране до сега или просто езикът C# те притеснява, защото ако е първото мисля че този курс не е за начинаещи, които тепървърва тръгват да се занимават с програмиране.Ако е второто мисля че C# синтаксиса е лесен за учене и няма да ти е проблем ако рабираш други езици.


ПС. Проблема с видеата е че файлите са с много голяма големина и се качват бавно. Поздрави!

2
RadoslavStamboliev avatar RadoslavStamboliev 6 Точки

Занимавал съм се малко с C++  но не съм много добър.Притеснява ме като цяло целия C#.

0
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Бих ти препоръчал да оставиш засега този курс, и да се фокусираш върху C# Basics откъдето да започнеш.Този курс не е за начинаещи и ще ти бъде много трудно да започнеш направо с него, затова се фокусирай върху основите на програмирането (което е миминума от знания) , без тях неможеш да разбереш за какво става въшпрос. А този курс е за  по напреднали.

Поздрави и успех!

7
RadoslavStamboliev avatar RadoslavStamboliev 6 Точки

Благодаря на всички за отделеното внимание!!!Радвам се че имам такива колеги които са дружелюбни и учтиви.

0