Проблем с разбирането
Здравейте отново ,имам въпрос отностно курса.Значи виждам че я има качена домашната но не виждам клипа от втората част на окриването на курса.Където започват разясненията отностно c# незнам какъв е проблема но при мене ли не се зарежда.Цял ден чакам прословутото видео но няма и няма.Гледах клипове за C# Basic но не ми помогнаха и аз нищо не разбирам от C#.Затова толкова много разчитам на видеото защото за начинаещи директно да започнеш да пишеш задачите е много трудно без никакви обяснения.
Занимавал съм се малко с C++ но не съм много добър.Притеснява ме като цяло целия C#.
Бих ти препоръчал да оставиш засега този курс, и да се фокусираш върху C# Basics откъдето да започнеш.Този курс не е за начинаещи и ще ти бъде много трудно да започнеш направо с него, затова се фокусирай върху основите на програмирането (което е миминума от знания) , без тях неможеш да разбереш за какво става въшпрос. А този курс е за по напреднали.
Поздрави и успех!
Благодаря на всички за отделеното внимание!!!Радвам се че имам такива колеги които са дружелюбни и учтиви.