[OOP Exam] - Exam Solutions
Това са решенията на последните две примерни задачи от OOP Sample Exam 2, в случай че някой има нужда от насока. Ако мога да оценя тези две задачи като структуриране на скелета и условия бих дал 6+, много добре направени задачи за разлика от някой предходни изпитни задачи по ООП.
Army of Creatures – 100/100 т.
А това са останалите - GitHub Exam Preparation, без Mass Effect. Не всички задачи дават 100 точки (има такива които дават по 70 или 80 точки, но все пак може да са полезни), не съм се връщал да оправям печатането ,което както забелязвам е 50% от задачата, и където основно губя точки. Забелязах, че в една от задачите едно тире ми костваше 50 точки.
Успех на всички на предстоящият изпит!!!
Само в Ultimate версията има тази функционалност.
Може да видиш референциите като кликнеш десен бутон на мишката върху обекта, за който ти трябва информация и избереш - Find all references - от контекстното меню.
Последните две задачи са по - лесни за ориентиране, аз лично съм приятно изненадан, и се надявам на изпита задачите да бъдат структурирани по подобен начин. В условията няма двусмислия и неясни упътвания, като някои други предходни задачи, за които ми трябва повече време да разгадая условието и скелета, отколкото да напиша задачата. И когато се падне такава неясна задача дори и да имаш знанията, ти не можеш да стигнеш до там че да ги покажеш.