Loading...
g.antonov avatar g.antonov 20 Точки

[Homework] Programming Basics - 27.06.2015

Здравейте,

В домашното задача 7 е с условие "Create console application that prints your first and last name, each at a separate line.". В табличката долу Expected Output обаче името е показано на един ред. Как точно го предпочитате?

Съжалвам за педантския въпрос, но нека да е ясно :)

Тагове:
0
Programming Basics 29/06/2015 18:15:33
Kosta.Kanev avatar Kosta.Kanev 27 Точки

Здрасти. Ето тук зададох и аз същия въпрос. Според мен трябва да го напишеш с Console.Write(); на два реда , но честно казано и аз не съм много сигурен. Успех.

https://softuni.bg/forum/4672/Vypros-problem-otnosno-domashno

0
29/06/2015 21:42:10
sinyster avatar sinyster 1 Точки

Даммм и аз така разбрах от условието, че кода трябва да ти е на 2 реда, а в outcome да излиза на един! За целта аз написах следното нещо и се получи:
{

Console.Write("Yordan ");

Console.WriteLine("Mitrev");

}....

Крайния резултат ми се получава, но не знам до колко е правилно, написано така.

0
Panovski avatar Panovski 5 Точки

Здравейте,

Не мисля, че това е толкова важно в случая, чувал съм за темпото на обучение, така че скоро този въпрос ще ни се струва абсурден. 

Иначе и така написан кода върши работа, макар че не е желателно да ползваш два пъти метод, за да отпечаташ име.

Поздрави и успех със следващите задачи.

0
nikolaykk avatar nikolaykk 94 Точки

Здравейте,

Понякога има грешки в условията на задачите, така че може да направите каквото решите. А иначе има много начини да се изпишат имената на 2 реда.Важното е изхода да е правилен.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.