[Homework] Databases - Advanced SQL - Functions, Grouping and DLL
Възможно ли е да се поднови срока на предаване на домашни към тази лекция до края на деня ?
Възможно ли е да се поднови срока на предаване на домашни към тази лекция до края на деня ?
Срок за предаване на домашно досега се е увеличавал единствено ако е имало технически причини и не е имало навреме достъп до материалите от лекцията.
Ти пак си реши задачите за да си минал материала. Това че не си го предал няма да ти коства кой знае колко много точки. Важното е все пак представянето на изпита.
Така е прав си аз съм го решил домашното вече просто не ми достигна малко време, като се съмнявам само аз да съм в такова положение, сигурно има доста хора които не са го предали пък и да не забравяме че то беше доста обемисто и за да го направиш сам е нужно малко повече време за човек които досега не се занимавал с бази данни, мислех че екипа на СофтУни все пак може да направи малък компромис
И още нещо - като имаш някаква степен на готовност на решенията - качвай домашното. Ако след това ти остане време и решиш още от задачите качвай отново - това което качиш презаписва старото и можеш да го правиш колко пъти искаш.
Така поне ще имаш нещо качено и ще вземеш някакви точки.