Въпрос относно начина на провеждане на изпита!
Здравейте, искам да попитам по време на изпита може ли да се ползва форума на Софтуни, в смисъла, който влагате за ползване на Интернет-източници? Ще има ли филтриране и забрани за определени сайтове?
Здравейте, искам да попитам по време на изпита може ли да се ползва форума на Софтуни, в смисъла, който влагате за ползване на Интернет-източници? Ще има ли филтриране и забрани за определени сайтове?
Можеш да ползваш каквито искаш източници в Интернет, стига да не включват връзка с други хора. Т.е. ако някъде го има написано, можеш да го ползваш, но не можеш ти да пишеш/контактуваш с хора. Интернедът е твой.
А как ще се проведе самият изпит? Имаме записана дата и час, отиваме на място и какво? Нещо лична карта, номер... как ще се разбере, че аз съм се записал за този час и дата ?
Колегата по-долу е дал линкове.
Там пише, че ще ти трябва документ за самоличност.
А мой съвет е да си припомниш потребителското име и паролата за СофтУни (особено ако разчиташ на браузъра), мисля, че ще потрябва.
Има всичко каквото ти трябва за изпита тук (секция "Изпити")и тук.
Благодаря! Исках да видя дали съм разбрал правилно, защото и според правилата така излиза, но не бях съвсем сигурен. За пръв път ще съм на такъв изпит и не искам да ме скъсат за нещо глупаво! Благодаря отново!