Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Ще е хубаво, ако напишеш обяснение върху кода :) Защото подобна задача е трудно да се разбере само от код.
за жалост и двата кода не работят както трябва. на първия код ми изкарва "1 1 1 2 2 2" на третия пример, а на втория код на последния пример ми изкарва "3 4 5 6 7 8 16" вместо "3 4 5 6 7 8 9"....
Да, прав си. Даже аз не си го разбирам :) Все пак съм го писал преди година. Майтапа настрана. Нямам много време да обяснявам подробно, затова ще дам само съвет: пробвай се да модифицираш по някакъв начин това, което е обяснено в книгата introprogramming в упътването на зад.6 (реално това е частен случай). Не ти гарантирам, че няма да имаш проблеми, но е една добра основа да започнеш от някъде. Ако имах повече време с удоволствие даже бих я решил наново, защото си спомням, че имаше още какво да се подобри. Успех !