Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
sivov.advisor avatar sivov.advisor 6 Точки

Oтносно таксите в SoftUni

Имам въпрос относно таксите в университета. 
Интересува ме, дали при успешно взет изпит с максимален брой точки от "Programming Basics",
следващото ниво "Fundamental and Advanced Level" e безплатно или стипендиите се раздават след завършване на "Fundamental and Advanced Level "?

Другото, което исках да разбера е от къде мога да намеря информация за всички такси, за всички курсове до края на 2-годишнто обучение в уни-то?

Благодаря предварително :))

0
Въпроси за SoftUni
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

Стипендии не се "раздават", те представляват покриване на таксата за обучение. От хората с максимален резултат на примния изпит ще бъдат избрани около 10-ина човека най-вероятно, които ще бъдат стипендианти. Очаквайте скоро имейли с повече подробности; това ще стане след формирането на крайните оценки от въвеждащия курс.

Общата цена на обучението е 3 нива по цената на ниво в зависимост от формата на обучение (ако не си стипендиант), плюс за всеки специализиран курс около 100-200 лв (има по-евтино ранно записване в доста случаи).

https://softuni.bg/plans

1
ttitto avatar ttitto 1155 Точки

Отличните оценки ( било то по всички курсове) са необходимо, но недостатъчно условие да станеш стипендиант. Стипендиите се раздават по субективни критерии и от стипендиантите се очаква да полагат допълнителни усилия в полза на Софтуни. Вероятно ще трябва да помагаш в изготвянето на изпитни задачи, да бъдеш асистент в курсове, да участваш в организирането на различни събития свързани със Софтуни и т.н.

3