Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей,
Благодаря за бързата реакция.
Проблемът е следния - когато отворя даденото Issue, което вече съм създала нямам бутонче "Schedule Issue" както беше на Вашата Jira от лекцията.
Бутоните, които са при мен са следните : Edit, Comment, Assing, More, Start Progress,Resolve Issue , Close Issue и Admin.
Интересуваме къде трябва да цъкна за да мога да задам такава Due Date.
Предполагам, че е нещо елементарно, но все пак :)
Разбрах :) JIRA-та, която показвах са и настроени ръчно workflows & transitions от админситрацията на JIRA (горният ляв ъгъл -> configue). Общо взето, ако искаш да постигнеш такъв резултат, потърси как се настройкат workflows и как се слагат към проект.
Ако просто искаш да сложиш Due date, ще стане и от бутонът "Edit" - излиза един диалогов прозорец, при който има доста полета, едно от ко ито е Due date :)
Успех!