Проблем с домашните
Здравейте. Имам проблем с първите две домашни, като за домашното за Bug Tracking Systems като коментар е написано "Не мога да вляза с юзъра и паролата. Може и при мен да е проблема. ". Аз мога да влезна и с юзъра и с пощата и не ми дава проблем, помолих един приятел да се логне той също успя, затова си мисля, че не е в мен проблема. Относно домашното за Test Cases, Test Scenarios, Test Execution ми е написано, че нищо не работи, а нещата при мен не са така - всичко си работи и е ОК. Следвах инструкциите за това, как да изпратим домашното. В Main.java съм сложил решенията на всички задачки от Problem 8 и Problem 9, мисля че така трябваше. Как може да оправим нещата, има ли към кого да се обърна и какво трябва да направя.
Поздрави :)
тогава къде е гаранцията, че въобще домашното е погледнато и, че този който е правил опит да го погледне има представа какво гледа?
Каква тежест има оценката на някой си неизвестен дето не се знае какво е правил и дали е поглеждал реално домашното?
Няма такава гаранция. Можеш да маркираш отговора му като некоректен и неполезен. За съжаление винаги има хора, които се отнасят несериозно към обучението.