[QA - Fundamentals] Изпит
Здравейте,
Искам да попитам за изпита на 29 август по QA - Fundamentals,какво ще има,за да знаем върху какво да наблегнем повече и каква ще е точно насоката му.
Благодаря!
Здравейте,
Искам да попитам за изпита на 29 август по QA - Fundamentals,какво ще има,за да знаем върху какво да наблегнем повече и каква ще е точно насоката му.
Благодаря!
Здравей,
В общи линии ще миа проект, който ще е бъгъв - в различни насоки, юзър експириънс, функционалност, сигурност и т.н. Ще трябва да си съставите някаква поредица от тестови случаи върху проекта, като ще има някакъв тип спецификация, която може да ви насочи. Ще трябва и да автоматизирате някое друго действие. Ще се използва някаква Issue Tracking System, където да описвате бъговете и тестовите случаи.
Поздрави,
Иван
Здравей RoYaL,
Искам да те питам дали предвиждате и сутрешна група за изпита?
Здравей,
По-скоро групата за изпит ще е само една.
Здравей, Иван,
Искам да те попитам дали вече има втора дата за изпита?
Поздрави,
Николай Раянов
@RoYaL Ще има ли запис на решаване на примерен изпит, каквато е практиката от другите предмети?
Да, планирано е да се записва видео. Дано няма проблем със записите.
Здравейте!
Искам да се явя на втория изпит на 10 октомври и се подготвям вкъщи ,
но видях че няма качено видео за лекциите за Selenium и Lab on Selenium.
Възможно ли е да се качат тези лекции или има технически проблем?
Пс. Отскоро се захванах със СофтУни и съжалявам, ако въпросът ми е малоумен (най- вероятно е такъв :D)
Лекцията за Селениум беше съединена с тази за Тестова автоматизация. А лабът е просто упражнение в клас. Мисля, че му е качено условието, можеш да си го направиш вкъщи. Има разяснения в самото условие.
Благодаря за отговора.Интересно ми е само ще имаме ли да използваме Git primerno ?
Възможно ли е на Lab-а да присъстват и записани онлайн обучение?
Под някаква issue tracking system jira ли се има предвид? Защото на повечето ни е с изтекъл tiral version, т.е. да си приготвим нови акаунти в абв?