Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

Резултати за стипендии [Exam 12 July Programming Basics]

Здравейте, когато получих оценката и резултата си от изпита в мейла пишеше че ако имам определен брой точки мога да кандидатствам за стипендия като напиша CV и Cover Letter и ги изпратя до екипа на СофтУни (конкретно до Ангел Георгиев). Срока беше до 2 август.

Изпратих нужните документи в срок, но все още нямам отговор дали съм одобрен или не.

Мисля че би било добре СофтУни да ни уведомят и в 2та случая за да знам дали трябва да заплатя Fundamentals Level или не.

Искам да попитам ако някой е минал през този процес как стоят нещата, също така някой от колеги като мен ако е получил мейл моля да отговори за да знам какво да предприема. 

Опасявам се че може да изпусна срока за плащане докато чакам отговор от СофтУни.

0
Въпроси за SoftUni 14/08/2015 13:31:49
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки
Best Answer

Здравей,

не се притеснявай. След 17 август, Ангел ще се свърже с кандидатите за стипендия за модул Programming Fundamentals. За студентите, които не са одобрени, срокът ще за плащане ще бъде удължен. 

2
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

Това означава ли, че Ангел ще се свърже и с неодобрените, за да знаят, че трябва да заплатят семестъра? 

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,

Да, разбира се. Ще се чуе с всички кандидати и тези, които не са одобрени за стипендианти - ще бъдат уведомени.

1
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

17 август отдавна мина, но отговор не сме получили. Скоро изтича и последно удължения срок. 

0
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

СофтУни е ваканция от 2ри до 9ти август. Почти съм сигурен, че кандидатурите не са разгледани още. Иначе във всички случай ще има обратна връзка - независимо дали си одобрен или не. Относно сроковете за записване - не се притеснявай дори да го изпуснеш, това не е държавната администрация - ако не те одобрят за стипендия ще ти бъде предоставена възможможност да си платиш модула независимо от срока - изтекъл или не.

Що се отнася до процедурата не съм напълно запознат в момента каква е, но когато аз бях на твоето място пратих мотивационно писмо и св. След като изтече срока се свързаха с мен за интервю(по-скоро няколко въпроса и приятелски разговор) по телефона и няколко дни по-късно получих имейл, че съм одобрен с продробно описание какво следва.

4
08/08/2015 19:12:10
tilchev92 avatar tilchev92 Trainer 128 Точки

Чисто информативно да споделя, че и аз чакам още отговор. По-рано (още преди да съм пратил CV & CL) получих обаждане от СофтУни. Тогава ме питаха дали смятам да записвам присъствено, на което отговорих "да" и това беше в общи линии разговора.

Иначе коя точно е крайната дата за записване, защото в предния мейл който получих пише "17 август включително", а в сайта е 24 август.

0
IceElementor avatar IceElementor 9 Точки

Still no answer ? :D то срока за записването ще изтече..

0