Резултати за стипендии [Exam 12 July Programming Basics]
Здравейте, когато получих оценката и резултата си от изпита в мейла пишеше че ако имам определен брой точки мога да кандидатствам за стипендия като напиша CV и Cover Letter и ги изпратя до екипа на СофтУни (конкретно до Ангел Георгиев). Срока беше до 2 август.
Изпратих нужните документи в срок, но все още нямам отговор дали съм одобрен или не.
Мисля че би било добре СофтУни да ни уведомят и в 2та случая за да знам дали трябва да заплатя Fundamentals Level или не.
Искам да попитам ако някой е минал през този процес как стоят нещата, също така някой от колеги като мен ако е получил мейл моля да отговори за да знам какво да предприема.
Опасявам се че може да изпусна срока за плащане докато чакам отговор от СофтУни.
Това означава ли, че Ангел ще се свърже и с неодобрените, за да знаят, че трябва да заплатят семестъра?
Здравей,
Да, разбира се. Ще се чуе с всички кандидати и тези, които не са одобрени за стипендианти - ще бъдат уведомени.
17 август отдавна мина, но отговор не сме получили. Скоро изтича и последно удължения срок.