Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
remote87 avatar remote87 121 Точки

Лично съобщение до потребител

Извинявайте, но аз ли съм толкова кьорав, че не виждам или няма такава опция? Искам примерно някой, който ми е отговорил по дадена тема да му вляза в профила и евентуално да му задам въпрос, който не е по темата, на лично съобщение. Къде го това?! :)

Ако го няма, може ли да го предложа като опция, която да се добави, ако модераторите одобрят :)

1
Общи приказки 13/08/2015 13:27:42
MartinBorisov94 avatar MartinBorisov94 52 Точки

Няма я тази опция. По- рано също бе предлагана да се направи и по спомен от СофтУни са обещали да я направят. Предполагам ще се появи в новата версия на сайта.

0
remote87 avatar remote87 121 Точки

Благодаря, че наистина се попритесних за момент, че аз явно не я намирам :) Предполагам, че в някаква степен не е толкова хубаво да я има, защото пък така всеки ще започне да тормози трейнъри и модератори наред. Може / пак като предложение / според броя точки даден потребител да може да пише лични съобщения само на дадени хора от неговия калибър или ако да кажем някой с повече точки те е добавил като приятел, само тогава да можеш да му пишеш...направо си стана един фейсбуук :D

0
pataroka avatar pataroka 319 Точки

Няма такава опция... Можеш да предложиш... Вече е предлагано... 

Ако човекът е оставил мейл/скайп/ФБ за контакт в профила си можеш да му пишеш оттам. Засега това е единственото решение... 

0
remote87 avatar remote87 121 Точки

Нова идея: да се направи една таблица с постижения, да кажем:

0 - 50 точки - noob

51 - 100 точки - gettingTheHangOfIt

101 - 500 точки - YouArePro

501 - 1000 точки - Developer

1001+ точки - ForumMaster

или нещо такова и да се даде възможност, ако сме в едно ниво да можем да кореспондираме помежду си по-свободно. Евентуално да се добави и friendlist да знаем, кого можем да тормозим най-често :)

 

0
pataroka avatar pataroka 319 Точки

Живеем в България - това няма да проработи - ще почнат да летят минуси за щяло и нещяло на лична основа и всичко ще се опорочи. Ако не ми вярваш виж тази тема.

1
remote87 avatar remote87 121 Точки

Добре де, то по тази логика може да хвърчат минуси и без системата за лични съобщения. Смисъл поствам тема, ти ми връщаш хейт, аз ти тракам минус. Принципа не е ли един и същ така или иначе и пак на лична основа, но...

Иначе си прав, в България май са най-много хейтъри на глава на населението хахаха :)

Ок, надявам се някой от модераторите поне да види темата пък както си преценят, да не навлизаме допълнително в темата за минуси и хейт, че много ще изпишем :)

0