Второ издание на Advanced c#
Здравейте, някой знае ли кога (и дали) ще започне вторият курс по Advanced c#?
Здравейте, някой знае ли кога (и дали) ще започне вторият курс по Advanced c#?
Здравей, до колкото знам, започваме на 15-09-2015 :)
Днес получих следния имейл, но тук става на въпрос за София, а не за Варна, а аз ще бъда във Варна. Нещо е станало някакво объркване май. За варна знае ли се нещо за курса освен, че започва на 15 сеп?
Както знаеш, след успешно взетия от теб приемен изпит, си добре дошъл в СофтУни! Ще се радваме да избереш да учиш при нас!
Лекциите ти по време на първия модул – Fundamental – са основно в понеделник, сряда и петък от 18:00 до 22:00 часа. Препоръчително е да следиш графика на залите за актуални промени и извънредни лекции.
Първата лекция е по Advanced C# и започва в понеделинк, 14 септември, от 18:00 часа, в зала Code Ground Lab, ет. 1.
За семинарите, които провеждаме, може да се информираш от тук.
Също така, ако досега си имал затруднения с плащането за модула, вече е активно.
Здравей!
Доколкото знам до сега единствено е имало Basic Level извън София. Всички останали модули са били в столицата. Доколкото разбирам, си мислиш, че Fundamental Level ще има и във Варна (ако не съм разбрал ме извини) но нивото и всички курсове от трите модула ще се провеждат в София.
ами, на мен до колкото ми е известно ще има курс във Варна по Fundamental Level и той ще започне на 15 сеп
Честно казано досега не съм чувал нещо подобно, а и в сайта не съм срещал нищо по темата и съм сигорен че няма нещо такова. Ако греша ме поправете.
Виждам, че вече има обявен курс, започващ от понеделник. Само че, аз поне не успявам да се запиша. Единствената възможност, която имам е да се запиша за basic, въпреки че вече съм го минал. Някой да има подобен проблем?
Обади се най-добре по телефон да питаш.
До тогава няма да минал още изпита по Java Basics? Нали така, ме би трябвало да е тогава.
Аз получих имейл, че почваме на 14 септември от 6 часа в Code Ground, попълнено е и в графика на залите вече.
@cap7tainjack,
Двата Fundamental модула ще се припокрият. Мейлът, който всички са получили, е верен. Понеделник, 6 часа вечерта : )