Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
vyordanov avatar vyordanov 0 Точки

Домашно, непредадено навреме?

Здравейте,

Нямах възможността да си предам домашното на време и в момента системата не ми позволява да го изпратя, въпреки, че съм го решил. Искам да попитам, какво се случва с не предадените домашни и дали ще може да оценяваме други от същата тема след като системата не ми позволява достъп?

Поздрави! 

Модератор: Моля, внимавайте с главните букви.

Petya avatar Petya 2462 Точки

Щом е изтекъл срока, не можеш да предаваш домашни. А щом не си предал домашно, съответно нямаш право да оценяваш домашни на твои колеги от съответната тема.

1
Kristiqn.Yotov avatar Kristiqn.Yotov 0 Точки

А какви са последиците ако предам 20% от домашното в едната тема? Наистина ли мога да отида в офлаин обучение ако от 34 задачи за 3 теми съм решил 26 от задачите? 

0
boykopk avatar boykopk 146 Точки

https://softuni.bg/forum/9334/kak-da-se-podgotvite-za-programming-basics-polezni-syveti-i-vyprosi

5. Упражнения:

  • За студентите в присъствена форма е задължително да решават упражненията, дадени в judge системата и да предават решенията си навреме. Ако до третото занятие не са постигнали 80% успех с домашните си, то те ще бъдат прехвърлени в онлайн форма на обучение.
  • За студентите в онлайн форма на обучение е желателно да да решават упражненията, дадени в judge системата, но това няма да играе голяма роля в крайната им оценка

Засега си под 80%.

0
Kristiqn.Yotov avatar Kristiqn.Yotov 0 Точки

А има ли как по някакъв начин да компенсирам за това? Защото нямах възможността да ги напиша.

0