Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
krach avatar krach 65 Точки

Препоръка към лекторите

 Здравейте, без никакви лоши чувства към никой, искам да отправя няколко препоръки към лекторите. Прави ми впечатление, че лекторите в голяма част от случаите не са запознати с материала който преподават. може би по - точно с програмата на обучение. Тук изобщо нямам предвид, че не го разбират или че не знаят какво говорят или пък, че не го обясняват добре, напротив. Но много време се губи докато се ориентира в презентацията, в подготвените му примери и прочее. Същото важи и за домашните. Към сегашния курс поне 3 пъти имаше домашни, които се преправят в последствие, добавят се нови изисквания махат се други или направо отпадат.


Някой ще ме нападне, че за без пари толкова. Забележката ми, се надявам да има положителен резултат и макар предлаганото обучение да е безплатно то не отстъпва по качество от много други. И въпреки това такива неща се забелязват.

8
Структури от данни и алгоритми 29/08/2015 01:27:55
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5298 Точки

Съвсем си прав. Основната вина е моя: не успявам да подготвя всички материали за курса навреме, защото сам изготвям учебното съдържание, а имам още десетки други задачи освен този курс. Затова понякога закъснявам с домашните. Лекторите не успяват да се подготвят твърде добре, защото им давам материалите в последния момент. Понякога и лабът в клас също не е напълно готов навреме.

Има решение: назначаване на още хора в екипа. Скоро ще има такива.

Наков

7
krach avatar krach 65 Точки

Благодаря за отговора. Вярвам, че нещата ще се развиват към по - добро.

Поздрави 

3