[Homework][Technical Issue] Programing Basics
Здравейте!
С риск да задам глупав въпрос, кандидатствах за он лайн формата на Programing Basics, а страницата на курса не ми показва графа "Домашно".
Това нормално ли е?
Здравейте!
С риск да задам глупав въпрос, кандидатствах за он лайн формата на Programing Basics, а страницата на курса не ми показва графа "Домашно".
Това нормално ли е?
Здравей,
според мен, щом си кандидатствал значи е за предстоящия курс, който почва на 5 септември. Няма как да виждаш графата домашно на някой от другите курсове, защото не си записан на тях.
Трябва да провериш за кой от предстоящите курсове си кандидатствал и когато се удобрят (след крайния срок за кандидатстване) ще пише, че си записан успешно в най-горе в страницата на определения курс и, когато се качат новите лекции там ще имаш и полета за домашно.
Кандидатствах за този за Август точно преди началото, и като натисна "Кандидатствай!" ми казва, че вече съм го направил.
Влез в профила си и най-долу има графа "обучения". Там трябва да пише дали си записан и за кой курс.
Можеш да мидиш в твоя профил, ако си записан, ще бъде отразено кога е направено и от коя дата ти започва курса.
Поздрави!
Здравей.
Най-лесно да провериш: Влизаш в профила си, после цъкаш най-горе в ляво шапката на СофтУни, ако ти излезе в първата графа "Мои курсове" Programming Basics - август 2015 значи си записан успешно. Цъкаш там и вече скролвайки надолу, можеш да предаваш домашни, да видиш предишни лекции и също така програмата на курса.
Недялко