Хелп! за оценяване на чуждо домашно
Получих домашно за оценяване което трябва да оценя до утре. Свалих файла, разархивирах го и в него се оказа някакъв файл .pages. Разархивирах и него и вътре видях папка index пълна с .iwa файлове. Какво е това? Очаквах, че трябва да видя някакъв текстов документ с първото домашно. Какво да направя, за да видя какво е искал да инаправи човека и да оценя нещо?
Здравей.
За проверка на домашно ти е нужно да си инсталирар WinRar и 7-Zip. Ако имаш отново подобен проблем, просто като коментар сложи нещо от сорта на: "След като си готов с домашното е трябвало да го архивираш с рар, зип или севън зип, за повече подробности потай във форума или ментора си, ще ти се обясни ако наистина има нещо неясно". По тоя начин човека ще те разбере, все пак всички тук сме начинаещи, поне по-голяма част от хората и трябва да си помагаме.
Недялко
Здравей NedNikolov.
Доколкото аз разбрах автора на темата, не става въпрос за това дали е архивиран правилно, а за съдържанието на архива. То така или иначе няма да може да го качи ако не е архивиран правилно. Въпроса е, че и аз получих домашно за оценка, което не беше .docx, .doc, .txt; и наистина ме затрудни, защото трябваше да свалям viewer -и и загубих половин час да търся как да го отворя това домашно. А някакси не ми се иска да "праскам'' ниска оценка и лош коментар, защото самото съдържание може да е повече от перфектно, а само типа файл да е различен.
А перфектно ли беше съдържанието?
Аз така и не можах да подкарам този вюър и не успях да видя файла.