Loading...
vasal avatar vasal 3 Точки

Русе-София за 30/08 сутринта?

Някой случайно да има в това направление за предпочитане с автобус? Идеята ми е да се движим заедно от автогарата до софтуни, защото просто ще ми е по конфортно с компания от колко сам, понеже не познавам маршрута, а пък две глави мислят по добре от една. Аз ще стъпя в  софия към 7,30ч. на автогарата. Имам 1 час да съм в софтуни. Надявам се е досатъчно времето за предвижване в неделя сутрин.

0
Общи приказки 25/08/2015 17:07:35
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Времето ще ти е предостатъчно, ако вземеш такси (не забравяйте, че от централна гара такси се взима само и единствено от официалната стоянка на ОК Супертранс, всички останало е гаранция за измама). Около 20 минути е пътя без трафик - неделя сутрин.

С метрото не знам обаче дали няма да си на границата да закъснееш, защото с ходенето е сигурно към час без малко (трябва да се прекачваш между линиите на метрото на сердика, а самото СофтУни се намира между 2 спирки - Жолио Кюри и Г.М. Димитров, тъй че има ходене из квартала, докато стигнеш).

0
flashestswag avatar flashestswag 66 Точки

1. От Централна Автогара София до метрото спирка "Централна ЖП Гара" - около 5 минути пеша
2. Чакане на метрото на спирка "Централна ЖП Гара" в посока метростанция "Сердика 2" - в най-лошия случай 15 минути
3. Пътуване от метростанция "Централна ЖП Гара" до метростанция "Сердика 2" (2 спирки по около 2 минути) - около 4 минути
4. Слизане на метростанция "Сердика 2" и прехвърляне пеша без да излизаш от метрото и без да плащаш нов билет, до метростанция "Сердика" - около 5 минути
5. Чакане на метрото на метростанция "Сердика" в посока метростанция "Ф. Жолио Кюри" - в най-лошия случай 7 минути и 30 секунди
6. Пътуване от метростанция "Сердика" до метростанция "Ф. Жолио Кюри" (3 спирки по около 2 минути) - около 6 минути
7. На метростанция "Ф. Жолио Кюри" слизаш, и излизаш от метрото, от изхода който е в посока метростанция "Младост 1". От там до СофтУни  - около 5 минути пеша

Или в най-лошия случай с метрото - около 47 минути и 30 секунди.

Можеш да видиш маршрута от метростанция "Ф. Жолио Кюри" до СофтУни - http://snag.gy/RYabP.jpg (Метрото е в горната част на снимката, СофтУни е в долната част)

За да не губиш време в лутане, ако решиш да ползваш метрото, можеш да проучиш маршрута от Автогарата до метростанция "Централна ЖП Гара", и от метростанция "Ф. Жолио Кюри" до СофтУни, предварително чрез Google Maps Street View.

3
26/08/2015 02:05:52
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.