Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Пропускане на изпита през април и презаписване за следващия

Здравейте!

В кандидатурата се записах за дистанционно обучение и имах планове да се явя на приемния изпит, но поради лични причини изостанах много с подготовката и няма да успея да се подготвя на време.

Има ли възможност да се презапиша за следващия приемен изпит? Някъде прочетох, че се очертава да е през септември. 

Също така да попитам, мога ли да се прехвърля на форма на обучение "наблюдател" и ако "да", ще имам ли достъп до файловете с домашните, т.е. ще мога ли да ги свалям за упражнения?

Благодаря предварително!

0
Въпроси за SoftUni
AntyfrizZz avatar AntyfrizZz 238 Точки

Здравей :) До колкото знам нямаш ограничение на броя явявания, но ако станат двуцифрено число май ще трябва да се замислиш :Д Шегувам се. Достъп до файловете винаги ще имаш. Подготовката за приемният изпит е безплатна. Поздрави :)

0
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Е, аз нямам намерение да ходя незнаещ, затова искам да го пропусна, а не да трупам бройка посещения на изпити :)

Та в случая, просто не се записвам, продължавам да се водя "нулево ниво" и чакам за следващия ... предполагам !?

1
AntyfrizZz avatar AntyfrizZz 238 Точки

Не съм много сигурен дали ще се провеждат нови подготвителни курсове. Ако се провеждат такива мисля, че трябва да се запишеш наново за ниво 0. Записването ти дава възможност да качваш домашни, които в последствие ти носят бонус точки на изпита. Не знам дали ако си го минал един път и си си качил всички домашни, те ще се считат за изпит след 2 години например (според мен не трябва да е така).

0
LinAdmin avatar LinAdmin 78 Точки
Здравей, Аз се записах за потготвителен курсо с първия "випуск", но понеже живея в чужбина и няма как да си дойда го оставям за на есен. Дотогава ще се уча сам. Понеже в началото допуснах, че "онлайн" не е съвсем "онлайн", а си трябва явяване на изпити, се допитах до Университета дали ще имам ли достъп до домашните и т.н., за да се поддържам във форма за следващия изпит и ми казаха, че видеата, домашните и материалите към курсовете са публични. т.е. don't worry. Относно формите на обучение, можеш да се прехвърляш от една в друга на всеки семестър - говоря за онлайн и присъствено - а наблюдател може да станеш като харесаш канала на Университета в Тубето: http://www.youtube.com/channel/UCPlL0QmMNVtubUKO2SqU4zQ, защото там качват всички видеа от курсовем, лекции и семинари.
0
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Благодаря за информацията!

0
verito898 avatar verito898 265 Точки

И аз съм така , изостанах  с 1,2 седмици по стечение на обстоятелсвтвата (мъча се сега да наваксам ,ноо трудна работа ) .. е ще се пробвам на изпита пък каквото стане .Та искам да попитам ще трябва ли после да подаваме пак документи и прочие ?

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Да, ще трябва нова кандидатура, за да знаем ние, че имате желание да се явите на изпит/да карате курс.

2
Dexter avatar Dexter 119 Точки

Благодаря за информацията Петя. При мен положението е като при verito898. Дори излезнах една седмица отпуск, за да мога да решавам задачи. Уви, една седмица далеч не е достатъчна. Просто свободното ми време е много малко и не успях да смогна с всичко. Вероятно ще пропусна този изпит (просто няма смисъл да се явявам непотготвен) и ще се кандидатирам за следващият през септември.

0
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Petya, тъй като съм се записал за он-лайн обучение, но няма да се явя през април, а и също така НЕ съм се записал за група за изпита през април, трябва ли да изискам да бъда прехвърлен като наблюдател до следващия изпит и къде мога да го направя ?

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Следващият приемен изпит ще е за приема през септември - тоест в края на лятото. Ще трябва нова кандидатура, да. Може да те прехвърлим като наблюдател и ще имаш достъп до всички материали, но няма да имаш възможност да предаваш домашно. Повече инфо тук: https://softuni.bg/plans 

0
RosenIliev avatar RosenIliev 88 Точки

Здравей , аз имам друг въпрос по темата . Господин Наков каза , че сегашния изпит ще важи и за приема през септември . Това важи ли все още и ако важи , в такъв случай можем ли един вид да се явим и на този сега и на този за приема септември като 2 опита да изкараме ''нужния успех'' или някъде ми убягва логиката ;p Благодаря предварително ^ ^  

0
pdechkova avatar pdechkova 95 Точки

Според мен това означава, че ако си вземеш сега изпита можеш да се запишеш с курса, който е приет септември.

0
RosenIliev avatar RosenIliev 88 Точки

Да , това се разбира , но в случая : 

-ако важи априлския изпит за приема септември : примерно изкараш 300 точки , да кажем че е достатъчно да влезеш , но без стипендия  , имаш ли право да се явиш и на тогавашния изпит за да ''подобриш'' постижението си , т.е. 2 пъти да се явиш за 1 и същи прием  

1
vasil.jivkov avatar vasil.jivkov 39 Точки

var reason = "по една или друга причина"

А някой знае ли , дали хора като мен например , който  reason  са изпуснали срока за кандидатстване , могат да заменят отказалите се reason ? 

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Не може, защото нямате подадена кандидатура, а няма как ние да го направим вместо вас. Следващият приемен изпит ще е в края на лятото за приема през септември :)

0