Пропускане на изпита през април и презаписване за следващия
Здравейте!
В кандидатурата се записах за дистанционно обучение и имах планове да се явя на приемния изпит, но поради лични причини изостанах много с подготовката и няма да успея да се подготвя на време.
Има ли възможност да се презапиша за следващия приемен изпит? Някъде прочетох, че се очертава да е през септември.
Също така да попитам, мога ли да се прехвърля на форма на обучение "наблюдател" и ако "да", ще имам ли достъп до файловете с домашните, т.е. ще мога ли да ги свалям за упражнения?
Благодаря предварително!
Е, аз нямам намерение да ходя незнаещ, затова искам да го пропусна, а не да трупам бройка посещения на изпити :)
Та в случая, просто не се записвам, продължавам да се водя "нулево ниво" и чакам за следващия ... предполагам !?
Не съм много сигурен дали ще се провеждат нови подготвителни курсове. Ако се провеждат такива мисля, че трябва да се запишеш наново за ниво 0. Записването ти дава възможност да качваш домашни, които в последствие ти носят бонус точки на изпита. Не знам дали ако си го минал един път и си си качил всички домашни, те ще се считат за изпит след 2 години например (според мен не трябва да е така).