[Exam][Teamwork]Оценки от екипните работи и от изпита
Здравейте,
Бих искал да попитам кога трябва да очакваме оценките си от екипните работи и изпита по КПК.
Здравейте,
Бих искал да попитам кога трябва да очакваме оценките си от екипните работи и изпита по КПК.
Здравейте,
Днес качихме финален протокол с оценки. Можете да погледнете в профилите си.
Искам да отбележа, че при това оценяване точките от автоматичната проверка влизат в точките от ръчната. Общият брой точки от изпита ви е този, който е даден за ръчна проверка.
Пример: 93.7 точки от ръчна проверка са 93.7/110 точки на изпит, а не 109.7/110.
Здрасти, точките излезнаха.
Ако говориш за точките от екипните, да излезнаха, но за изпита нищо не се чува...
Разбирам, че сме по едни минимум 150 човека на изпит някой път и много повече, ясно е, че трябва да чакаме поне 1-2 седмици за оценките, но би било добре да ни ориентират поне кога ще излезнат тези оценки.
Сега видях че в заглавието пише и за изпита :)
Екипните проекти имам предвид, да. Оценките от изпита, както и при ООП, не очаквам да излезнат, докато не минат поне 3 седмици от самия изпит.
И аз мисля, че ще ги чакаме поне 2-3 седмици, но би било добре да ни ориентират г/д кога ще излезнат.
Помня, че за ООП-то пак бях пуснал тема(но тогава бяха минали 2 седмици от изпита) и Фил тогава ми отговори много бързо.
Май май Данчо не гледа много форума :D
Вече има оценки от изпита, колеги.
Само при мен ли пише само точките, без оценка?
Само точки да, крайната оценка сигурно ще отнеме още известно време, за домашни, бонуси и т.н. - поне досега винаги е било така.
Колко беше максималния брой който можехме да съберем 110/100(с бонус 10-те точки от мокинг)?
Ехеееее много високи критерии за този предмет....Със 109.7 точки от изпита + калпав Teamwork + всички домашни(и проверки) го докарвам до 89.47 точки което е като оценка 5.98... За сравнение с други изпити на Prgramming Basics с 85 токи е пълно 6, Advanced C# 79.36 точки са 5.51, ООП 88.13 точки също са пълно 6...
Не е нормално, колкото и да е клапав тиймуърка. С този резултат на изпита няма как да имаш под 6.00 дори без тиймуърк и домашни.
Нещо са объркани крайните оценки. Не може човекът на 3-то място да има 5.98. То ще излезе, че този на 2-ро има 5.99 , а само този на първо 6.00.
94 точки от изпита = 4.75 като оценка...?
Определено има нещо сбъркано с оценките...
Кашата стана пълна, колегата WindWallk със 109,7 на изпита го докарва до 89,47 точки, а аз със 103 на изпита едвам додрапах до 67,86
За колегите покерджии има един подходящ израз - "Math is idiotic!"
Здравейте,
Както няколко души вече отбелязаха, изглежда има някаква грешка при оформянето на крайните оценки за курса. Ще отстраним проблема във възможно най-кратък срок и ще ви потвърдим в тази тема, когато сме готови. Извиняваме се за неудобството.