Дата за следващия курс Fundamental level
Здравейте, ако не сме се представили добре на днешния Basics изпит и не започнем Fundamental от 15 септември, някой знае ли кога ще започне следващ курс по Fundamental????
Здравейте, ако не сме се представили добре на днешния Basics изпит и не започнем Fundamental от 15 септември, някой знае ли кога ще започне следващ курс по Fundamental????
Кандидатстването за "Софтуерния университет" е отворено по всяко време. Преди всеки прием на нов випуск от студенти през май, септември, ноември и февруари, се провеждат по няколко подготвителни курса "Programming Basics" и приемен изпит след всеки от тях.
https://softuni.bg/how-to-apply
Здравей!
Следвъщ курс по Fundamentals мисля че ще стартира Януари месец.
Мисля, че ще има ноември....но се чудех дали няма да има изпит по бейсикс преди това........един вид кога може да се явим на поправителен на днешния изпит :-)
Изпита на Programming Basics - август 2015 е на 18.10.2015г. ;)
Следвъщия Fundamentals трябва да започне сега на 15 септември .Днес се проведе редовен и поправителен изпит.Можеш да се явиш отново на редовен изпит който се пада Ноември, също така и на поправителния-редовен изпит мисля че Декември.След тях вече започва Fundamentals Януари.
Здравей! След 15 септември, следващият модул Fundamentals ще започне на 16 ноември. Повече информация тук.
Ако не се запиша за този модул Fundamentals (16 ноември), а искам да запиша напролет, трябва ли да се явявам отново на изпит по Основи на програмирането?
А аз искам да попитам какво следва след Fundamentals, знам, че досега не са избирали модул, тъй като Фронт и Бек са се провеждали по един път в годината. Сега като има повече приеми дали има вероятност да се провеждат примерно два пъти в годината?
А ако не, това значи ли, че след нашия Fundamentals, следва Back-End?
Благодаря