Могат ли вече да се тестват задачи на изпитната страница на Софт Уни и кои са тези задачи?
Тези задачи, дадените за подготовката - могат ли да се тестват в изпитната страницана Софт Уни ?
Пригодени ли са за това ?
Тези задачи, дадените за подготовката - могат ли да се тестват в изпитната страницана Софт Уни ?
Пригодени ли са за това ?
Е щом са там, сигурно можеш да изпращаш решения и да получаваш feedback
Колега, нещо не Ви разбирам, за тази страница ли става въпрос или говорите за BgCoder ? Моля да се уточните !
Да ,тази е страницата, на скоято ще решаваме задачи на изпита .
На изпита няма да ползваме Бг Кодер!Тези, които са в самата система и са качени могат да се тестват...
За съжаление може да тестваме само дадените 5 задачи. Ако искате да решавате задачи, които да тествате използвайте BgCoder.
Извинете, някой може ли да помогне! Пиша код абсолютно правилно и вярно смята, но вече на втора задача в системата за оценка ме дъни и дава 0 точки.... Може ли да видите кода и да ми кажете откъде такава чак грешка...
Ще бъда благодарен много, доста се учих тук и сега заради някаква хитрост да не мога да мина....Не е честно!
Ето едно мое примерно решение
using System;
using System.Numerics;
class Tribonacci
{
static void Main()
{
BigInteger t1 = BigInteger.Parse(Console.ReadLine());
BigInteger t2 = BigInteger.Parse(Console.ReadLine());
BigInteger t3 = BigInteger.Parse(Console.ReadLine());
int N = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
BigInteger[] arrayOfTElements = new BigInteger[N + 1];
arrayOfTElements[0] = t1;
arrayOfTElements[1] = t2;
arrayOfTElements[2] = t3;
BigInteger consecutiveElement = new BigInteger();
if (N == 1 || N == 2 || N == 3)
{
if (N == 1)
{
Console.WriteLine(t1);
}
else if (N == 2)
{
Console.WriteLine(t2);
}
else if (N == 3)
{
Console.WriteLine(t3);
}
}
else if (N > 3)
{
for (int i = 0; i < N - 3; i++)
{
consecutiveElement = arrayOfTElements[i] + arrayOfTElements[i + 1] + arrayOfTElements[i + 2];
arrayOfTElements[i + 3] = consecutiveElement;
}
Console.WriteLine(consecutiveElement);
}
}
}
Това отнема много памет, гледам логиката е същата, защо ми дава чак 0 точки, при теб пак добре-60 точки....
Май го разбрах, тук ползвам излишни CW в кода, макар че придават готин външен вид, ги счита за грешки....