Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
OneHackerArmy avatar OneHackerArmy 2 Точки

Презаписване

Здравейте! 

 

След вчерашния изпит по основи на програмирането реших, че искам да презапиша нивото. Бих желал да получа информация за това по какъв начин става презаписването, каква е цената на изпита след презаписано ниво и кога е следващият изпит, на който мога да отида. 

Благодаря предварително! 

Тагове:
0
Programming Basics
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Здравей,

въпрос, искаш на ново да преминеш целия курс и след това изпита или директно на изпита?

1
31/08/2015 12:14:58
OneHackerArmy avatar OneHackerArmy 2 Точки

Искам да отида на изпит, но и да имам поне месец за упражнения преди това. Не знам какви са вариантите.

0
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Аха, ясно.

Мисля, че сега в първите две седмици от месец септември, ще се открие/отвори нов подготвителен курс по основи на програмирането, на който можеш да се запишеш отново. Той ти дава време от два месеца, през които можеш да гледаш лекции, правиш домашни и като цяло да се упражняваш. Имаш и вариант, в който на 18.10.2015г. предстои изпит по основи на програмирането. Аз съм записан под онлайн форма на обучение на Basic курса август 2015 и именно тогава е нашия изпит. Той е след малко повече от един месец. Когато бъде отворено записването за изпита, можеш да се запишеш и явиш. Възможно е и да има изпит и по-рано, просто не съм на ясно. Споделям ти, защото именно изпита на нашия курс е тогава. Ако се интересуваш, просто следи предстояща информация за изпита на Programming Basic курса - август 2015г. , който е на 18.10.2015г.

Успех!

2
31/08/2015 13:16:11
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Може да се явиш на изпит с някоя от следващите групи. Цената му ще е 20 лева. Избери си дали с августовците или със септемврийците в зависимост от това кога искаш да се явиш на изпита, съвржи се по телефон със софтуни и им кажи, че искаш да се явиш втори път на изпит. Тези въпроси е най-добре направо към тях да ги отправиш, ще ти отговарят. Само си прецени с коя от двете групи искаш да си, в зависимост колко време още ти е нужно за подготовка.

2