Записване за Fundamentals
Здравейте!Взех изпита на 30.08 и съм приет но когато отворя страницата за плащане няма опция на живо.Защо е това?Няма места ли?
Здравейте!Взех изпита на 30.08 и съм приет но когато отворя страницата за плащане няма опция на живо.Защо е това?Няма места ли?
Здравейте, колеги,
Не се притеснявайте. Може да се запишете в присъствена или в онлайн форма на обучение. Извиняваме се за малкото забавяне. От https://softuni.bg/users/payments/pay можете да изберете един от двата пакета:
- 430 лева - присъствено обучение;
- 190 лева - онлайн обучение.
Както знаете има 4 начина на плащане:
- В брой (на рецепцията при мен);
- С банков превод;
- EasyPay;
- ePay
Досега онлайн обучение ли беше, защото и на мен ми дава опция само за онлайн записване. Ако досега си бил присъствено, а ти дава, че можеш само онлайн сигурно е някакъв бъг и скоро ще го оправят.
Не би трябвало да има връзка с това каква форма си бил - аз бях онлайн форма и имам и двете опции. Продължават да ми се показват и в момента, така че едва ли е свързано и с местата. Звънни да ги питаш най-добре.
И аз бях онлайн и имам и двете опции да продължа.
Ако сте ходили на изпита в неделя (30-ти август), възможно е да е активна засега само опцията за онлайн форма ако сте покрили критерия за взет изпит, който мисля, че е 100 точки. Когато се оформят крайните оценки за курса ще се определи границата за прием в присъствена форма и тогава на хората с достатъчно добри резултати ще им се появи и опцията да запишат присъствено.
Изчакайте да излязат оценките за самия курс и да получите официален имейл с инфо за записването.
Получил съм официален мейл и в профила ми има оценка, но все още нямам опция за присъствено записване.
И при мен има опция за онлайн обучения само
А с каква оценка си ? Да не би да има някъв различен минимум за присъствено? (просто спекулирам, нямам идея)