Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
arsov84 avatar arsov84 2 Точки

Проблем при инсталация на MS Visual studio

Здравейте имам следния проблем при инсталацията на VS :

След стартиранер на версия 2015 /2013 на инсталационния процес секунди по късно застива на следния екран : 

Бихте ли ми казали каква може д абъде причината .

Благодаря предварително

Тагове:
2
Fundamentals Module
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Защо инсталираш Ultimate, докато Community Edition-а е безплатна?

Скочи тук - https://www.visualstudio.com/en-us/news/vs2013-community-vs.aspx и цъкни на "Download Visual Studio Community Edition 2013". Изтегли .еxe файла, стартирай го и следвай стъпките от тази тема - https://softuni.bg/forum/5402/Visual-Studio-Community-2013-Problem-Installing.

Аз нямах проблем, който не можа да се реши... :)

0
06/09/2015 16:29:32
arsov84 avatar arsov84 2 Точки

Това беше първото нещо което направих да сваля официалната версия от сайта, в последствие понеже не се получаваще изтеглих и платената версия, не толкова защото ми трябва а просто да видя дали проблема ще е същия .... е разлика нямаше скрийншота просто съм го взел от опита ми да сложа платената врсия но и да го бях взел от къмюнити версиятя той нямаше да изглежда по различно :(  С уиндоус 10 съм отскоро дали това не е някакъв проблем , и в крайна сметка може ли да позлвам друга развйона среда ако не мога с тази :( ?

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

1. Спри антивирусна ако имаш пусната

2. Увери се, че пускаш инсталатора като администратор

3. Увери се, че можеш да направиш restore point (имаш достатъчно място и настройките са ок), прегледай това (цък), за да увеличиш позволената памет ако е необходимо.

Windows 10 не е проблем, има алтернативни развойни среди, но не ти ги препоръчвам.

0
08/09/2015 09:32:23
simeon_petrov avatar simeon_petrov 45 Точки

1. На екрана ти пише, че Windows прави system restore point, за да избегнеш тази стъпка можеш да изключиш system restore, но тогава трябва предварително да си направиш image на партишъна, на който ти е windows, защото може нещо да се омаже и трябва да има от къде да възстановиш.

2. Просто дай на инсталацията много време (при мен го оставих да се инсталира цяла нощ) и за мое учудване всичко мина, както трябва. Бъди търпелив VS може да се инсталира много бавно.

3. Виж дали имаш достъчно място на твърдия диск. По принцип, ако няма компютърът ще писне, но все пак провери, трябва да има достатъчно място да може да си направи виртуалната памет и прочее.

0
08/09/2015 09:53:14
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Както и simeon_petrov ти е казал - бъди търпелив. Инсталацията отнема много време!! Човек почва да се чуди дали не е зациклила нещо, но не е...

Хубаво си решил да си инталираш Ultimate версията, в нея има опции, които ще ти трябват за курса по КПК.

0
08/09/2015 12:18:48
arsov84 avatar arsov84 2 Точки

Здравейте,

Благодаря на всички за кометарите, проблемът се оказа в AVG антивирусната програма. Още в началото последвах съветите да я блокирам но само това не стана. Наложи се да я деинсталирам и така ВС се инсталира за 10 мин. предполагам има и по лесен начин от деинсталация но това реши проблема генералмо 

0