Основи на програмирането - подраздел - групи
Здравейте!
Имам следната идея: тъй като основи на програмирането събира най-много хора и най-много теми, съответно най-много повтарящи се теми, няма ли да е ок да се направят подраздели на съответните групи. Аз примерно съм август 2015 и там да си пиша само с колеги от моята група, септември 2015 - там да си пишат колегите от тяхната група. Искам да кажа, че всеки иска да си сподели домашното, всеки има сравнително еднакви проблеми и за да е малко по-подредено няма ли да е по-удобно така? Примерно видях, че има колеги, които си пускат домашни, които сме минали и имах нужда от известно време, за да разбера, че те са от новата група.
Всичко по-старо да отива примерно в архив, който пак да може да се достъпва и да се търси в него, но при желание.
Надявам се да го обясних що годе добре :)
Ами да, но дублиращите теми така или иначе се пускат, а така поне ще е ясно, за коя група се отнасят, това ми беше идеята. Друго, което ми идва на ум е да се направят подраздели на темите / лекциите / в бейсик и там да се пускат решенията. Така като че ли ще е по-ясно :)
Ами това ми звучи малко като "Кражби така или иначе има, вместо да ги забраняваме, да позволим до 500 лв кражба на човек на месец..." :)
Хахахаах!!! Добре де, убеди ме, че няма смисъл :D