Въпроси относно курса Fundamental
Аз съм с онлайн форма на обучение и имам няколко въпроса на които се надявам някой да успее да ми отговори:
- Когато питах за домашните в Progaming Basics ми казаха че не били задължителни и като цяло не влияели много. Въпросът ми е сега във Fundameentals каква и колко голяма роля играят домашните и дали се проверяват както в Basic от другите от курса или не.
- Погледнах във Fundamental курса който е започнал сега септември месец (аз ппц съм от тоя дето почва 16 септември, не знам дали и той се води така), видях че курса е рзделен на 5 части като за часта Java вече са качени лекции и като гледам остават към още 5-6 лекции и след това го дават изпит, пък още нищо не са качили от другите 4 части и сега не мога да разбера на всяка една от тези части ли ще има изпит или чак като вземем и петте.
- Ако изпита е един за всички части, на коя дата ще се пада той и ня коя дата поправката му.
- Ако не успея да взема изпита и поправката за Fundamental мога ли да се запиша за Advanced и да продължа курса като просто се опитам по-късно да го взема или трябва да запиша отново Fundamental
Аха, щом викаш последния месец са поправките, да разбирам февруари-март и тя ще включва и петте изпита, нали? Важно е защото ако наистина е по един изпит след всеки от петте курса, аз няма как да идвам до България за всеки един от тях, И благодаря за отговора.
Ако искаш да се явяваш само на датите за поправка, най-добре пиши мейл на СофтУни.