Профил
Loading...
+ Нов въпрос
mustafov avatar mustafov 75 Точки

Група във Facebook за Fundamental Level септември 2015

Здравейте колеги,

Първо поздравления за всички които са преминали успешно входния изпит и са се записали в СофтУни.

Остават по-малко от 3 дена до официалния старт на септемврийската група на Fundamental Level и всеки вече трябва да се е ориентирал и подготвил психически за това което ни предстои. 

Ще карам по същество. Предполагам, че има доста ентусиасти за създаването на група във Facebook, понеже така ще можем по-лесно да контактуваме, да споделяме мнения, да се консултираме и прочие. Една такава група би помогнала на всички, както на курсистите от пресъственото обучение, така и на тези от онлайн обучението.

Затова създадох групата : Facebook group

С уважение, 

Севгин Мустафов

 

12
Fundamentals Module 11/09/2015 21:39:43
Rextor92 avatar Rextor92 149 Точки

Здравей,

принципно идеята на форума е точно "да споделяме мнения, да се консултираме и прочие". Затова има и бонус към оценката, базиран върху форумната активност. Останал съм с впечатление, че темите във Fundamental & Advanced нивата ( и отворените курсове ) се следят от трейнърите. Има и хора, колкото и малко да са те, които нямат профил в FB. Смятам, че мястото за въпроси / коментари / напътствия, свързани с учебния план, е точно тук ( и моля всички да използват форума приоритетно ).

Групата иначе не е лоша идея за споделяне на IT-related новини, конференции и по-свободни приказки като цяло.

4
12/09/2015 18:38:34
mustafov avatar mustafov 75 Точки

Здравей Rextor92,

първо благодаря за изразеното мнение, съгласен съм с тебе. 

Не съм споменал в написаното, но идеята на Facebook групата е точно това да се използва за по общи приказки, за новини свързани с ИТ-индустрията и прочие, да можем хората от септемврийската група да комуникираме по-свободно, да стават нещата по-бързо и да не товарим форума с неща като например "Да се съберем и да порешаваме задачки някъде колеги", "Някой да си търси квартира колеги" и неща бих казъл които са свързани като цяло с нашия випуск.

Иначе, разбира се че нещата пряко свързани със СофтУни като въпроси, коментари, напътствия и т. н. ще стават тук във форума. Предполагам, че това е пределно ясно на всички - форумът е с приоритет пред Facebook групата.  

4
12/09/2015 19:26:14
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Много добра идея, бъдете по-активни ! Не се срамувайте :)

0
IlianStefanov avatar IlianStefanov 12 Точки

Чудесно! Надявам се да обменяме информация и да бъдем единни. :)

0
enevlogiev avatar enevlogiev 1167 Точки

Здравейте,

можете да добавите и мен. Ще се радвам да давам съвети и да отговарям на въпроси. В профила ми има линк към фейсбук.

0
mustafov avatar mustafov 75 Точки

Здравейте колеги, 

Понеже вече сме разпределени в отбори за екипния проект на курса Advanced C#. Моят призив към всички от випуск септември, които все още не са се присъединили към групата във фейсбук да го направят за да можем по-лесно да се намерим и да общуваме. 

П.С. Успех на всички :)

1