Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
remote87 avatar remote87 121 Точки

[HOMEWORK] C# Basic - Loops

Здравейте!

Опитвам се да вървя напред с темите, за да имам повече време за задачи за подготовка за изпита. Това е моето домашно по темата "Цикли", ако някой смята, че му е от полза или иска да обсъдим някоя задача :)

http://dox.bg/files/dw?a=652ef4c8b9

Ще се опитам тези дни да кача и последното домашно Advanced C# 

Тагове:
0
Programming Basics
PavelManahilov avatar PavelManahilov 216 Точки

Здравей, един съвет, щом ще качваш домашните си, опитай се да ги качиш в https://github.com/  , много по-удобно и лесно за преглеждане, от колкото да се свалят н на брой зипове и да се отварят във VS. Да не говорим, че както си ги качил, някой може моментално да ги свали и качи като свои домашни без да си направи дори труда да ги отвори, но това е друга тема :)

1
remote87 avatar remote87 121 Точки

Здравей, Павка ( надявам се, че може така )!

Честно казано мислех, че така е по-удобно за разглеждащите да видят цялото домашно. Не съм фен на github, но определено е удобен, благодаря за съвета, ще ги качвам там. Относно това, че могат да ги качат - ами да, така е, но то си  е за тяхна сметка, пък и предполагам, че просто малко ги улеснявам в место да копират проект по проект от pastebin / github, но всеки сам си преценя, какво и как иска да го постигне, но както каза, да не навлизаме в тази тема :)

Благодаря ти още веднъж за съвета! :)

 

0
idrekov avatar idrekov 2 Точки

Здравей,

Или просто можеш да използваш http://pastebin.com/ доста е удобен и на мен лично ми харесва.

Лек ден :) 

0
03/10/2015 13:47:54