Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
valentin avatar valentin 22 Точки

Softuni Форум - Он Пейдж СЕО

Здравейте,
знам, че в момента все още се занимавате със системата на СофтУни, но имам няколко дребни предложения относно Он Пейдж СЕО-то, които ще го подобрят значително.
1. Да се добави заглавието на темата в урл-то.
2. Да се сложи заглавието на темата в title тага.
3. Заглавието на темата да се промени от <h2> таг на <h1>.
4. Да се добавят мета тагове за keywords и description - не знам вече до колко Гугъл взима под внимание това, но няма да е излишно.

Това е което забелязвам на пръв поглед. Ако някой иска да допълни нещо, да заповяда :)

П.П. сега видя, че има тема за въпроси,предложения и проблеми, ако някой модератор прецени, да премести мнението ми там, тъй като не мога да изтрия темата.

Тагове:
Anonymous:
Duplicate of https://softuni.bg/forum/questions/details/41
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

5. Да се виждат страниците когато се разглеждат темите в дадена секция (примерно дадена тема има 6 страници и потребителя да може да влезе в дадената тема на 6та страница).

6. Когато сме в дадена тема да може да се сменят страниците и когато сме на ниво заглавен пост. Виждам, че страниците могат да се сменят само ако сме най-долу на темата.

7. Получи ми се бъг, когато постнах днес в една друга тема. Написах коментар и когато натиснах да го постне, коментарът ми излезе на първата страница най-отдолу, а темата беше с няколко страници. Като рефрешнах се орпави.

 

smile

2