Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
borko9696 avatar borko9696 113 Точки

Относно предстоящата конференция организирана от Hack Bulgaria (HackConf 2015)

Здравейте колеги .

Наското видях в социалната мрежа FaceBook организирането на една конферениция , която ще се проведе на 19 и 20-ти септември . Въпроса ми е , какво мислите за това събитие ? Ще бъде ли полезно за начинаещи , които искат да се занимават в бъдеще време в ИТ сферата . Разгледах , че има много интересни неща които могат да бъдат полезни и да си заслужава времето прекарано там . Ще се радвам да споделите вашите мнения , относно този въпрос.

Това е линк към event-a : CLICK HERE!!!

П.П.

Извинявам се предварително , ако моят въпрос не е зададен по правилния начин или на правилното място .

Поздрави :)

 

Тагове:
4
Events 15/09/2015 23:30:08
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

Здравей, колега,

Според мен най-големият дивидент от подобни конференции са контактите. Запознаваш се с хора от индустрията, обменяте опит, получаваш съвети от по-опитните и не се знае кога кой контакт може да ти помогне за работа и реализация. Аз лично смятам да ида на конференцията. Преди не съм присъствал на конференции на Хак, но съм карал техни курсове и като цяло съм доволен. Има и друго хора от СофтУни, които ще присъстват, доколкото разбрах.

1
borko9696 avatar borko9696 113 Точки

Здравей Христо, 

Съгласен съм ,че обмяната на информация между хора от една и съща сфера е наистина полезно . Сигурен съм ,че ще има познати лица на тази конференция . Ще бъде от ползва да отделя един уикенд . Благодаря за изчерпателния отговор ! :)

3
16/09/2015 00:13:44