Добаване на ресурси.
Здравейте,
в интрото на курса по Web Development Basics се представи новата идея за оценяване на лабове. Всичко е ОК, но не ме устройва, че половината от лабовете са в петъчните лекции, а.к.а. докато съм на работа. Преди да ме нападнете искам да кажа, че за мен не е нормално да си вземам отпуски, за да мога да показвам допълнителна активност.
Другата неяснота за мен е и самото разпределение на лабовете. Както многократно лекторът ни каза вчера, проектите ще с малко но достатъчно по-различни от предишните, така че да можем да покажем малко самоинициатива и креативност. Всичко ОК, но едиствените по-силни източници на знание си остават домашните и лабовете. Домашните за този курс не са много нито толкова тежки (отново думи на лектора). Тогава единственият силен източник са лабовете, които са толкова късно, че доста трудно бихме могли да си направим прилични проектите си.
За мен решението е да се качат всички възможни ресурси (очевидно без видеата), така че сами да си направим всички лабове и когато трябва да си ги качим, без да има нужда да сме в залата, т.е. да сме се вързали към мрежите на SoftUni. Едновременно с това да можем действително всеки ден да работим върху проектите си, а не в събота на 3/10 да започнем от нулата.
Лек ден.