Най-задълбочената програма по софтуерно инженерство в България
Loading...
+ Нов въпрос
Piggov avatar Piggov 27 Точки

Незаписани за екипен проект

Добър ден,
По никое време забелязах, че крайната оценка от курса се формира като 50% са домашните и 50% екипния проект. За такъв екипен проект обаче ни питаха дали искаме да участваме, тоест не беше задължителен. Зачудих се тези, които не са се записали за екипен проект, 100% от домашните ли ще имат като оценка. Също - ако искат да се запишат сега за проект, ще бъде ли възможно?
Поздрави.

4
Teamwork and Personal Skills 17/09/2015 20:14:30
DianKirilov avatar DianKirilov 0 Точки

Ами аз доколкото знам,  80% от крайната оценка идва от изпита, 10% са от екипните проекти, а останалите са от домашни и от бонуси. 

-1
Piggov avatar Piggov 27 Точки

Виж презентацията при "Откриване на курса". Там пише, че изпит няма.

0
nikidimitrow avatar nikidimitrow 124 Точки

Презентацията, която гледаш е за курса Teamwork and Personal Skill. По този предмет наистина няма изпит, а оценката се формира от домашните плюс екипения проект. Самият курс ще стартира тази вечер от 18:00 часа и тогава ще се даде повече информация за него. Участието в екипния проект не е свободно избираемо, а е задължителено, за този курс.

Може би се бъркаш от избора за участие в екипния проект по Advanced C# - в него вече можеше да се избера дали ще вземеш участие или не.

Оценката от C# за напреднали се формира: 90% изпит (изпит по този предметима), останалите 10% се формират от домашни, екипен проект (ако си участвал в такъв) и присъстви.

0
18/09/2015 05:41:33
Piggov avatar Piggov 27 Точки

Добър ден,

Карам Fundamentals Level със стартиращ курс Advanced C# МАЙ 2015, който модул приключва на края на месеца. Говоря за Teamwork and Personal Skills МАЙ 2015, от където е и презентацията. Съжялявам за объркването, не знаех, че има промени, но още през месец май имахме запитване за едновременно Advanced C# и Teamwork and Personal Skills за екипни проетки.

Поздрави.

1
djc_bg2015 avatar djc_bg2015 923 Точки

+1 - Тъкмо успях да изгледам лекцията, а вече съм отказал проекта....

Писах на екипа на софтуни.

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Не виждам защо сте се вкопчили в оценката по този предмет, след като е необходимо просто да бъде взет, за който и да е от сертификатите на СофтУни: https://softuni.bg/diplomas-and-certificates

 

0