[Exam] Advanced C# изпит
Здравейте, видях, че изпита по Advanced C# ще бъде на 11 октомври и по всяка вероятност няма да мога да се явя на него. Та въпросът ми е дали ще има поправителен изпит и кога ще е той?
Здравейте, видях, че изпита по Advanced C# ще бъде на 11 октомври и по всяка вероятност няма да мога да се явя на него. Та въпросът ми е дали ще има поправителен изпит и кога ще е той?
Поправителните изпити за всички курсове от съответното ниво са в края му - обикновено последната седмица.
Привет,
Поправителна сесия ще има след приключването на дадения модул - Fundamental в твоя случай - т.е. трябва да минат всички останали курсове и изпити от модула - Джава, ООП, КПК - и след последния курс ще бъдат поправките по тези курсове.
Относно датата за провеждането им: от СофтУни ще изпратят майл малко преди приключването на последния курс (през февруари предполагам), т.е. още няма официално обявени дати за поправителната сесия.
Колеги, в такъв случай точките от домашните влизат ли в оценката на поправката?
"в такъв случай точките от домашните влизат ли в оценката на поправката?"
Грешно ти е формулиран въпросът. Оценката от изпита си е самостоятелна и не зависи от нищо друго. Оценката за курса зависи от изпита, домашните и другите бонуси. Ако не отидеш на редовния изпит, а директно на поправка, или на поправката изкараш по-висока оценка, просто това е оценката, която ще участва при сформиране на крайната ти оценка за курса.
Ясно, благодаря ти! Явно от университета ми е останало, че ако отидеш на поправка(ликвидация) не се взимат точките изкарани през семестъра.
Мерси за бързия отговор!