Database Drivers Lab
Здравейте,видях,че лекцията Database Drivers е днес и до 20:00 трябва да се качи лаб-а.Това е само за колегите,които са присъствено или онлайн студентите трябва да го предадат до 20 часа ?
Здравейте,видях,че лекцията Database Drivers е днес и до 20:00 трябва да се качи лаб-а.Това е само за колегите,които са присъствено или онлайн студентите трябва да го предадат до 20 часа ?
Аз гледам, че пише Упражнение, а не Лаб...
И дано не си прав, защото ще е малко некоректно за нас да важи същия срок като присъствените студенти, защото:
1. Присъствените студенти са били на лекцията, а ние ще я видим сигурно едва утре когато бъде качена /вярно, мога да прегледам презентацията, но дали ще е достатъчно.../;
2. Голямата част от онлайн студентите са работещи хора, които едва ли могат така да реагират в такъв срок.
Съгласен съм, че с walkthrough-тата лесно и бързо се правят, но е друго да си изгледал лекцията и да ти е ясно за какво става дума и какво упражняваш.
Мнението ми е, че ако нашето оценяване ще зависи от тези упражнения/лабове /както написа Royal в една друга тема/, то срока за предаването им трябва да бъде по-дълъг от този на присъствените студенти поради горепосочените причини.
Напълно съгласен съм с тебе.Но гледам че срока е до 20:00 днес и се чудя какво става...
А да ви попитам вас, как разбрахте RoYaL. Лабовете които са в отделни лекции или упражненията които са по време на лекцията. Кое трябва да правим и да качваме ?
Съжалявам, ако това упражнение е изникнало така изневиделица като срок за качване. За онлайн студентите не беше задължително и не е част от оценяването.