PHP Zend Framework 2 Семинар - Видео
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми каже къде да намеря видеото от семинара за Zend от този четвъртък :)
Благодаря предварително :)
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми каже къде да намеря видеото от семинара за Zend от този четвъртък :)
Благодаря предварително :)
Видеото все още не е качено. Най-вероятно утре ще се появи в youtube.
Тъкмо и аз се зачудих дали да пусна такава тема
Но се сетих, че има вероятност още да не е качено, тъй като семинара се е провел в четвъртък и в петък просто хората не са имали време да го качат, нали събота и неделя се почива. Предлогам другата седмица ще се качи.
Това, за което ми се иска да гледам лекцията е защото гледам доста фирми търсят хора с PHP и някакъв МVC, като ZendFramework е един от доста често срещаните. Пък и работата на МVC-те е горе-долу на един и също прицнип и нищо не пречи да се запознаем със Zend.
Уникално е едно от малкото неща за ZF2 на български. За жалост е 6 часа. Не успях да видя дали е показана исталацията под Linux на Skeleton, че последния път имах проблем с нея, и сега го карам с инсталацията на host компанията, коята ползвам
Eто и по-кратката версия: https://www.youtube.com/watch?v=ShuWevHNHD0
Колеги,
ако някой от вас е гледал видеото, което е дълго почти 6 часа, може ли да обясни как по точно се конфигурира e-mail сървъра на 3:21:40, тъй като аз от миналата година се опитвам да си настроя SMTP сървър, но и до днес не съм успял...
Във файла mail.config.local.php(който г-н Черешаров отваря на тази минута) въвеждам всичките си данни:
'host' => 'smtp.mail.yahoo.com',
//'host' => 'smtp.gmail.com',
'connection_class' => 'plain',
'port' => '465',
'connection_config' => array(
'username' => '********@yahoo.com',
'password' => '**********',
'ssl' => 'tls'
но пак не работи апликацията и не може да се изпрати mail.
Windows ми изкарва прозорец със следната грешка:
The STAT command did not succeed. Error getting message number and sizes. Mail server pop-mail.outlook.com responded: Exceeded the login limit for a 15 minute period. Reduce the frequency of requests to the POP3 server.
Въпроса ми е дали трябва php.ini файла също да се промени по някакъв начин? Ако да дайте пример как. Ако не, какво бъркам?
Здравейте колеги,
Знам, че в клипчето се показва CSN модула, който е доста добър според мен, но за който иска да погледне нещо повече за Authorization(предполагам всеки би искал да знае как да сетва Roles и Permissions) и как може да се конфигурира може да прегледа и линковете отдолу:
Access Control List in 5 minutes
Navigation with ACL in 3 steps
Поздрави :)
Благодаря за информацията :)