Loading...
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1384 Точки

Видеото все още не е качено. Най-вероятно утре ще се появи в youtube.

2
gsotirov avatar gsotirov 3 Точки

Благодаря за информацията :)

0
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

Тъкмо и аз се зачудих дали да пусна такава тема laughing

Но се сетих, че има вероятност още да не е качено, тъй като семинара се е провел в четвъртък и в петък просто хората не са имали време да го качат, нали събота и неделя се почива. Предлогам другата седмица ще се качи.

Това, за което ми се иска да гледам лекцията е защото гледам доста фирми търсят хора с PHP и някакъв МVC, като ZendFramework е един от доста често срещаните. Пък и работата на МVC-те е горе-долу на един и също прицнип и нищо не пречи да се запознаем със Zend.

4
cefothe avatar cefothe 16 Точки

Уникално е едно от малкото неща за ZF2 на български. За жалост е 6 часа. Не успях да видя дали е показана исталацията под Linux на Skeleton, че последния път имах проблем с нея, и сега го карам с инсталацията на host компанията, коята ползвам

0
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

Колеги,

ако някой от вас е гледал видеото, което е дълго почти 6 часа, може ли да обясни как по точно се конфигурира e-mail сървъра на 3:21:40, тъй като аз от миналата година се опитвам да си настроя SMTP сървър, но и до днес не съм успял...

Във файла mail.config.local.php(който г-н Черешаров отваря на тази минута) въвеждам всичките си данни:

'host' => 'smtp.mail.yahoo.com',
                //'host' => 'smtp.gmail.com',
                'connection_class'  => 'plain',
                'port' => '465',
                'connection_config' => array(
                    'username' => '********@yahoo.com',
                    'password' => '**********',
                    'ssl' => 'tls'

но пак не  работи апликацията и не може да се изпрати mail.

Windows ми изкарва прозорец със следната грешка:

The STAT command did not succeed. Error getting message number and sizes. Mail server pop-mail.outlook.com responded: Exceeded the login limit for a 15 minute period. Reduce the frequency of requests to the POP3 server.

Въпроса ми е дали трябва php.ini файла също да се промени по някакъв начин? Ако да дайте пример как. Ако не, какво бъркам?

1
gsotirov avatar gsotirov 3 Точки

Здравейте колеги,

Знам, че в клипчето се показва CSN модула, който е доста добър според мен, но за който иска да погледне нещо повече за Authorization(предполагам всеки би искал да знае как да сетва Roles и Permissions) и как може да се конфигурира може да прегледа и линковете отдолу:

Access Control List in 5 minutes

Navigation with ACL in 3 steps

Поздрави :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.