[Technical Issue] Java - Грешка по време на компилацията.
Здравейте, колеги,
имам следното запитване към вас: в момента решавам изпитните задачи по java basics и, по-конкретно, Gandalf`s Stash. След като я тествах на моята машина и се уверих, че всички нулеви тестове минават коректно, реших да я пробвам и в judge системата, но там ми даде (за пръв път ми се случва) следното съобщение: "Възникнала е грешка по време на компилацията." Това е и кодът към нея:
Нямам представа защо се получава така. Ако някой може да ми даде насока, ще бъда благодарен!
Благодаря предварително!
ModEdit: Нарушена точка 12 от Правилата.
Да, аз направо влязох на изпита по джава от 08.02.2015, така че това със сигурност не би следвало да е причината.
Между другото, току-що пробвах и авторското решение и резултатът беше същия - пак ми дава грешка по време на компилацията. Приемам, че може да има някакъв проблем със самата система. Благодаря за вниманието :)
Здравей, това че си влязъл направо на изпит по джава, не значи че по подразбиране не е избран C# код. При мен всичко се компилира вярно. Провери пак, моля те, дали си избрал Java code - долу вдясно под голямото черно текстово поле е : )